Mik a feltételei egy "miniállam" létrehozásának? Mi a valószínűsége annak, hogy ha ez sikerül, az uefa felvesz minket a tagállamai közé?
Mondjuk az kell hozzá, hogy autonóm terület legyen aminek 60%-a kiakar válni amit azonban nem hagyna Magyarország tehát az esélyetek a grundon annyi, mint, hogy idén Kovalainen nyeri a F1-es vb....
Magyarország pár bombával tönkre is vágná az álmaitokat de minden más ország is...
Azért a 3. válasz utolsó mondatával vitatkoznék: ha az alapításkor kimondanátok, hogy az állam létrehozásának a célja nem politikai, hanem EB selejtezőn való részvétel, akkor nem bombatámadástól kéne tartanotok, hanem országos röhögőhullámtól... :)))) Elképzelem a Miniszterelnöki titkárságon Katika arcát, amint szól a titkárságvezetőnek, miután felbontotta a levelet:
- Te Béla! Képzeld, Dunaújvárosban lesz EB Köztársaság, de nem Kalasnyikovval fenyegetnek, hanem focilabdával... :))))))))
Más ötledet esetleg nincs? Olyan rossz kedvem van, csinálj még néhány vidám percet nekem, kérdező! :)
Elősször is nem ártana,ha a többi ország elismerne titeket,meg aztán tuti benne lenne a fifa is,hogy egyből felvegyen titeket tag "országnak".jut eszembe,mi lenne a nemzeti stadion?
én tökre örülnék ha nekem egy üres telkem lenne,mások meg fűre pazarolják a pénzüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!