Hogyan lehet egy email címet feljelenteni?
Kaptam egy levelet miszerint én lettem az egyik promóciós laptop kupon szerencsés tulajdonosa!
Van 3 kérdés amirr válaszolva egy sms-t kellene küldenem.
Mindegy mit jelölök válasznak megdicsér hogy ügyes vagyok.
Ebből gondolom hogy lehúzás az egész.
A cím amiről kaptam newsletter@extranyertes.com
Még azt sem látom mennyi lenne az sms.
Nem akarok ilyenekre fizetni ez eldöntött. Viszont hogy lehetne az ilyen embereket feljelenteni?
A promóció idötartama: 2012 augusztus 1-jétől, 00:00 órától 2013 március 31-éig, 23:59-ig. A promóció regisztrálás módja: előfizetés az előfizetéses szolgáltatásra a fent említett időszakban. Kattints ide a játék feltételei megtekintéséhez
Hetente 3 tartalomtételt fogsz kapni, amelynek díja SMS-enként 960 Ft (+ a használati díjak a telefonodra) mindaddig, amíg nem küldöd el a stop szavakat a 17641 számra. Hetente 3 új tartalomtételt fogsz kapni. A díjak a mobilszámládra kerülnek terhelésre vagy az egyenlegedből levonásra. A telefonodnak képesnek kell felcsatlakozni az Internetre, szöveges üzenetet küldeni és a mobiltartalom fogadására. A szolgáltatáshoz történő előfizetéshez, illetve annak használatához neked kell az előfizetőnek/számlafizetőnek lenned és legalább 18 évesnek kell lenned, vagy kifejezett engedéllyel rendelkezni az előfizetőtől/számlafizetőtől.További információkért hívd a(z) +36 1 888 6292 számot vagy küldj e-mailt erre a címre: support@yurmobile.com. Yur Mobile, Postbus 75004, 1117 ZN Schiphol, Hollandia. Az Általános feltételek és kikötések megtekintéséhez kattints ide .
Üdvözöljük a(z) Yur Mobile Magyarország at www.hu.yurmobile.com honlapon („a Honlap”). Kérjük, körültekintően olvassa át ezeket az Általános szerződési feltételeket és kikötéseket („a Feltételek”). A helyi nyelven készült jelen dokumentum az eredeti angol nyelvű dokumentum fordítása, amelyet szívességből biztosítunk Önnek. A lefordított dokumentum és az eredeti dokumentum közötti esetleges ellentmondás esetén, valamint esetleges viták esetén az utóbbi a mérvadó. Vegye figyelembe, hogy a jelen szerződés tárgyát képező Szolgáltatásokat Ön esetleg csak a jelen Feltételekben részletezett módon mondhatja le, miután az adott Szolgáltatások nyújtása megkezdődött. Ha Ön nem ért egyet ezekkel a Feltételekkel, akkor ne tegyen további lépéseket ezen a honlapon, a regisztrációban vagy ne kíséreljen meg a jelen Feltételek tárgyát képező Szolgáltatásokhoz hozzáférni vagy azokat használni. Egyébként Ön elfogadja a Szolgáltatásoknak a jelen szerződésben lefektetett Feltételeknek megfelelő használatát. Szükség lehet arra, hogy ezeket a Feltételeket időnként módosítsuk, és minden ilyen módosítás ezekkel a Feltételekkel összhangban történik. Rendszeresen látogassa meg ezt a honlapot, mivel értesíteni fogjuk Önt minden ilyen módosításról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!