Hogyan lehet egy email címet feljelenteni?
Kaptam egy levelet miszerint én lettem az egyik promóciós laptop kupon szerencsés tulajdonosa!
Van 3 kérdés amirr válaszolva egy sms-t kellene küldenem.
Mindegy mit jelölök válasznak megdicsér hogy ügyes vagyok.
Ebből gondolom hogy lehúzás az egész.
A cím amiről kaptam newsletter@extranyertes.com
Még azt sem látom mennyi lenne az sms.
Nem akarok ilyenekre fizetni ez eldöntött. Viszont hogy lehetne az ilyen embereket feljelenteni?
Már megtaláltam az árat. Alul ez a szöveg van:
A ENJOY & FUN SERVIES játéka egy egyszeri díjazású szolgáltatás, amely 1 hétig tart, feliratkozásod után azonnal indul.Egy válasz sms-t küldünk mely tartalmazza a szükséges részleteket. A részvételed a játékban véglegessé válik, amint azt megkapjuka regisztrációs sms ként. A szolgáltatás költsége: küldött smsenként 2034 Ft (bruttó) További információért keresd fel mobilszolgáltatódat. Ha a jelen akció keretében igényled a szolgáltatást, akkor esélyessé válsz a nyereményre. A felhasználó által küldött (kimenö) sms-ek esetében a vezeték nélküli szolgáltató emeltdíjas üzenetekre vonatkozó díjszabása alkalmazandó.Alsó korhatár 18 év, a számla fizetöjének engedélyével. email címünk:enjoyandfun2012@gmail.com A szolgáltatás megrendelése egyben az általános feltételek elfogadását jelenti. A hibásan megírt sms-eket nem áll módunkban visszatéríteni. A játékban való részvételhez a kulcsszó pontos elküldése szükséges! Ügyfélszolgálat telefonszáma: 06 1 371 4820 Egyébb feltételek megtekintéséhez keresse fel weblapunkat(virtualfunservices.com) vagy tekintse meg a lent látható menüpontok alatt. Az akció 2012.02.20-tól 2012.10.28-ig tart. Szolgáltató: NEWGALEA HUMAN RESOURCE RENT LTD A Virtualfun SMS szolgáltatások magyar eljárási szabályzata szerint müködik. NEWGALEA HUMAN RESOURCE RENT LTD, Maria House, Avlonos str, Nicosia 1075 CyprusA sorsolásokat a fent látható címen közjegyzö jelenlétében rendezzük.Figyelem a 2034 Forint-os sms díj a klubtagság aktválására vonatkozik nem a termék készpénzes megvásárlására !Ha klubtagunk vagy esélyesé válsz hogy hazavidd a terméket !
Játék szabály Átalános szerzödési feltételek Különleges szerzödési feltételek Adatvédelmi szabályzat Szerzöi jogi szabályzat
Sehogy, valószínűleg megbabrált gépről (zombihálózat) küldi egy vírus a spamet, és azt visszakeresni elég munkás. Napi többmillió (többmilliárd?) ilyen spam kerül kézbesítésre, így a hatóságok aligha fognak vele törődni.
Te se törődj ezekkel!
"Viszont hogy lehetne az ilyen embereket feljelenteni?"
Szélmalomharc.
Hány éves vagy? Még hiszel a mesékben?
Tele van a média a figyelmeztetésekkel, könyörgésekkel, hogy ne dőljünk be az ilyen kecsegtető baromságoknak.
Nincs miért feljelenteni, le vannak írva a feltételek.
Mondhatnám korrekt (???)
Olvasni, értelmezni, gondolkodni, cselekedni..
Ebben a sorrendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!