Ha az én udvaromon a fám levele hullik és a szomszéd udvarára is áthullik a sok falevél az ő udvarán is nekem kell összesepreni, mert az én fám levele hullott oda, vagy akkor is az ő feladata az ő udvarárol összesepreni a levelet?
Én sokáig nem hittem el, hogy az emberek ennyire ráérnek, hogy ilyen f@szságokon törjék a fejüket, egészen addig, míg társasházba nem költöztünk és meg nem jelent a felsőszomszéd a hasonlóan idióta ötleteivel...
Az erkélyére csepeg az olvadó hólé..szedjük össze és hordjuk be..és társai.
Amúgy meg más udvarán rendezkedni birtokháborítás.Seperje össze mindenki a maga udvarát.
Ami átlóg, az a "tiéd". Ha egy gyümölcsfa lóg át akkor leeheted róla gyümölcsöt is.
Mi így teszünk szert minden évben fél tonna rohadt almára (frissen sem ehető, egy vacak nyüves fa) és harminc zsáknyi platánlevélre :((((
Jogilag ő szólhat az "illetékesnek" (polgármester), aki kötelezheti a fa lemetszésére.
Nálunk is volt ilyen incidens, szerencsére magas a "kerítés" igy csak picit kellett megnyesnünk a fát, ellenkező esetben komoly büntit kaptunk volna.
Normális emberek ezt meg tudják beszélni.
Átlógott a mogyoró bokrom a szomszédhoz, megkért, hogy metszem vissza, mert nagyon nyomul át, lemetszettem.
Ha meg a kertemben levél van, felsöpröm, kit érdekel, honnan fújta a szél.
Ne legyünk már ennyire magyarok, na!
nem vágathatod ki a 4 fáját, ha az ő területén van.
azokat az ágakat vághatod le, amik átlógnak, és téged akadályoznak - márha feléred
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!