Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha kiraboltak, amit én bizonyí...

Ha kiraboltak, amit én bizonyítani is tudok és a tettest is ismerem sajnos, akkor visszakaphatom a pénzemet?

Figyelt kérdés
Ha kiraboltak, amit én bizonyítani is tudok és a tettest is ismerem sajnos, akkor visszakaphatom a pénzemet??? Persze a tettes nem ismeri be...

2012. aug. 30. 21:47
1 2
 1/14 anonim válasza:
Ha van bizonyíték akkor biztos
2012. aug. 30. 21:51
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Megloptak, vagy kiraboltak? Nem mindegy. Ha van tanúd, vagy egyéb bizonyítékod, akkor peres úton visszakaphatod.
2012. aug. 30. 21:53
 3/14 A kérdező kommentje:

Bizonyíték sajnos a Gyermekeim.

Kiraboltak.

2012. aug. 30. 21:56
 4/14 anonim ***** válasza:
88%

"Ha kiraboltak, amit én bizonyítani is tudok"

Biztos, hogy kiraboltak és nem megloptak? Nem ugyanaz! A rabláshoz erőszak tartozik!

"akkor visszakaphatom a pénzemet"

Azt a pénzt sosem látod viszont! Vajon kitől szeretnéd visszakapni, a rendőrségtől, biztosítótól, az államtól? Ha elitélik az elkövetőt, akkor őt perelheted kártérítésért. De vajon miből fogja visszaadni, a börtönkeresetéből?

Ez nem jelenti azt, hogy nem érdemes megtenni a feljelentést ismeretlen tettes ellen! Mivel ha feljelented név szerint, és nem tudod bizonyítani, akkor te leszel a rágalmazó!

2012. aug. 30. 21:59
 5/14 anonim ***** válasza:
Kicsit kifejthetnéd bővebben, mert a köznyelv sok dolgot nevez "rablásnak", holott lehet, hogy nem is az.
2012. aug. 30. 22:10
 6/14 anonim ***** válasza:

"Bizonyíték sajnos a Gyermekeim. "

A gyereked a bizonyíték? Vagy mi?

2012. aug. 30. 22:14
 7/14 anonim ***** válasza:
Ma már megkérdezted egyszer!
2012. aug. 30. 22:14
 8/14 anonim ***** válasza:
Ha leírnád pontosabban a szituációt, akkor talán többet tudunk segíteni.
2012. aug. 30. 22:15
 9/14 A kérdező kommentje:

Erőszak?

Kifejtem: volt egy ismerősöm, sajnos Ő a rabló.

Pontosan úgy történt, hogy felhívtam telefonon, hogyha tud jöjjön elénk, mert sok pénz van nálam. Ő nem jött, de félúton sajnos találkoztunk vele mégpedig úgy, hogy oda jött a Gyermekeimhez és késsel megfenyegette a kisebbet, hogy adjam oda neki a pénzemet.

Ez pár napja történt. Úgy eljátszhatjuk, mintha frissen történt volna?

Köszönöm, ha segítetek!!!

2012. aug. 31. 12:14
 10/14 anonim ***** válasza:
51%

Ezt nem értem. Te hívtad fel, de ő nem ment, viszont mégis találkoztatok félúton, majd elvette a pénzed. Oké, de mit akarsz újra eljátszani? És legfőképp minek?

Voltál a rendőrségen?

2012. aug. 31. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!