Ha kiraboltak, amit én bizonyítani is tudok és a tettest is ismerem sajnos, akkor visszakaphatom a pénzemet?

Bizonyíték sajnos a Gyermekeim.
Kiraboltak.

"Ha kiraboltak, amit én bizonyítani is tudok"
Biztos, hogy kiraboltak és nem megloptak? Nem ugyanaz! A rabláshoz erőszak tartozik!
"akkor visszakaphatom a pénzemet"
Azt a pénzt sosem látod viszont! Vajon kitől szeretnéd visszakapni, a rendőrségtől, biztosítótól, az államtól? Ha elitélik az elkövetőt, akkor őt perelheted kártérítésért. De vajon miből fogja visszaadni, a börtönkeresetéből?
Ez nem jelenti azt, hogy nem érdemes megtenni a feljelentést ismeretlen tettes ellen! Mivel ha feljelented név szerint, és nem tudod bizonyítani, akkor te leszel a rágalmazó!

"Bizonyíték sajnos a Gyermekeim. "
A gyereked a bizonyíték? Vagy mi?

Erőszak?
Kifejtem: volt egy ismerősöm, sajnos Ő a rabló.
Pontosan úgy történt, hogy felhívtam telefonon, hogyha tud jöjjön elénk, mert sok pénz van nálam. Ő nem jött, de félúton sajnos találkoztunk vele mégpedig úgy, hogy oda jött a Gyermekeimhez és késsel megfenyegette a kisebbet, hogy adjam oda neki a pénzemet.
Ez pár napja történt. Úgy eljátszhatjuk, mintha frissen történt volna?
Köszönöm, ha segítetek!!!

Ezt nem értem. Te hívtad fel, de ő nem ment, viszont mégis találkoztatok félúton, majd elvette a pénzed. Oké, de mit akarsz újra eljátszani? És legfőképp minek?
Voltál a rendőrségen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!