Pár kattintás miatt bárkit rabosítanak?
Oda is írta a címkék közé, hogy pedofília.
Egyszerű: ne nézz pedofil oldalakat...
Jó lenne, ha nem kéne találgatni, hogy mire gondolsz?
Amúgy a csajt -ha egyre gondolunk- jogosan rabosították, mert pedofil képet osztott meg a neten, még ha tiltakozási szándékkal is. Nem megosztani kell, hanem az oldalt /ismerőse facebookja, ha jól emlékszem/ felnyomni a rendőrségen.
Szerintem ha véletlenül botlik bele, akkor nem. Viszont, ha szánt szándékkal keresi, akkor meg is érdemli hogy lecsukják.
Az ilyenek éltetik ezt az ipart, és ezt nem szabad hagynia a társadalmunknak.
" A kérdező kommentje:
Hogy mire gondolok?Kismamát rabosítottak és gyanúsítanak pedofilíával,akkor bár kit pár kattintás miatt már rabosítás jár?"
Mi lenne, ha kiírnád az egész sztorit, ha már arról vársz véleményt?! Én is csak gyanítottam, hogy mire gondolsz, mert véletlenül láttam a riportot.
A nő elcseszte. Ha jól tudom minden közösségi oldalon, minden kép és filemegosztó oldalon van olyan gomb, hogy "report abuse", "sértő képek bejelentése" stb.
Nem csak ágy nélkül kellene fészbúkolni, és az "osszátok meg minél többen és a rákos kisbaba pénzt kap" típusú blődségekhez hasonlóan a vitatott képeket megosztani.
Egyfelől rohadtul bicskanyitogató, hogy ilyenért (a jószándék ellenére) cseszegetik az embert. Eljutottunk odáig, hogy ha bűnesetet látunk elfordítjuk a fejünket, különben minket vesznek elő (lásd. Jószándékú állampolgár állítólagos pedofil tartalmú e-mailt kap, bejelenti a rendőrségén, azok kijönnek és lefoglalják a számítógépét, mert illegális szoftver van rajta).
Szóval legközelebb "Report image" és mélyen hallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!