Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mikor kapom meg a segélyemet?

Mikor kapom meg a segélyemet?

Figyelt kérdés
Átmeneti segélyt fogok kapni, a hét elején küldték róla a papírt. Augusztus 7-i dátum van rajt. Mikor fogják hozni kb? Vagy nekem kell bemenni, vagy hogy van ez?
2012. aug. 17. 09:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Az időpontot sajnos nem tudom.

Az, hogy kézbesítik, vagy utalják, attól füff, hogy lakcímet vagy számlaszámot adtál -e meg.

Azt kizártnak tartom, hogy neked kellene bemenni érte.

2012. aug. 17. 10:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Eseti a segély, vagy rendszer?

Ha eseti, akkor igazából bármikor utalhatják, bemész és megkérdezed, hogy most mikor fogják utalni. Ha ott a határozat, a pénzügy bármikor megteheti. Akár kp-ben is kifizethetik, ha erre van mód és lehetőség.

Ha rendszeres a segély, akkor valószínűleg csak szeptemberben fogsz először kapni, a hónap első napjaiban.

2012. aug. 17. 10:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Csak a lakcímemet tudják, a számlaszámom nem. Ez átmeneti segély, azt hiszem csak 3 hónapig jár, havi 7500.
2012. aug. 17. 10:29
 4/6 anonim ***** válasza:
A kiutaló határozat átvételétől számított egy héten belül fogják küldeni. Max. 21-22 fele ott lesz.
2012. aug. 17. 12:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Meg ekkora összeggel amúgy sem sokra mész.
2012. aug. 17. 12:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem én szabom meg az összeget, akkor több lenne:) A semminél ez is több.
2012. aug. 17. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!