Mit lehet csinálni egy internetes csalóval?
Akivel az oldal egyszerűen nem hajlandó foglalkozni.. minden hirdetését jelentettem már az oldalnak de nem tiltották ki , nem csináltak vele semmit. nem csak én próbáltam már , hanem azok is próbálták akiknek a képeit lopkodja, de egyszerűen NEM LEHET RÁ HATNI... nem egy embert vert már át , köztük engem is megpróbált , de nem sikerült neki és még neki állt feljebb , fenyegetőzni kezdett...
erről a gyerekről lenne szó.
a "hirdetéseit" itt nézhetitek meg :
404 - Not Found
Sajnos kérését nem sikerült teljesíteni, mivel a kért adat nem létezik.
Unfortunately your request could not be fulfilled, because the requested data does not exist.
semmit... vagy feljelentitek, vagy nem foglalkoztok vele, ha az adott oldal üzemeltetői pedig annyira hülyék, hogy nem foglalkoznak vele, akkor arra már nem tudok mit mondani...
Ez a link nem működik.
Megpróbált? Tehát csak próbált? Akit már átvert, menjen be szépen a rendőrségre feljelentést tenni.
engem csak megpróbált , de másokat már biztosan sikerült átvernie , akik sajnos vannak olyan hülyék hogy előre elküldik a termékeiket :/
egyébként amit nem hoz be oda ez van csak írva :
Sebők Lajos Nyírbátor Csaló hirdető!!
Vigyázzon vele mindenki.
Üdv a Sebők Lajos és további neveken hidető egy csaló aki hívta már telefonon az tudja hogy romániában dolgozik mint kőműves és a felesége terhes ezért kell a pénz dumával próbálja utalásra csalni az embereket a nevetségesen olcsó dolgaival pl. aranylánc , xperia mini , galaxy s3 , galaxy tab stbstb és ilyenek életükben nem láttak olyan telefonokat !Széchényi út 12 címen lakik elvileg mert oda kell postázni utánvéttel a csere dolgot!J ó dumája van nagyon könnyen megszédíti a tudatlan embereket !Ajánlanám őket megfigyelésre a rendőrségnek és a komandósokkal remélem elfogják őket ídővel és a börtön mély alaksorában fognak hűsölni!
Itt meg lehet tekinteni a dolgokat amiket ő hirdet, de EGYIK SINCS NÁLA... Engem is betalált, de nem sikerült átvernie ezért fenyegetőzni kezdett, amiről bizonyítékom is van....
ismertebb nevei pl , Szilágyi Bettina , Horváth Lajosné , Kis Tiborné ... nem veszi észre magát , hogy ha valaki tüzetesebben átvizsgálja a hirdetésit annak feltűnhet hogy nem ugyan az a név szerepel a hirdetésekben illetve a városok sem stimmelnek..
Továbbá ha valakinek van egy kis esze mielőtt üzletel bárkivel, van a google-nak egy nagyon okos oldala is. Lemented a hirdető képét , és beilleszted a google képkeresőjébe és már láthatod is ha le lopták vagy nem...
A fent említett oldalon hiába próbálkoztam jelenteni , kitiltatni.. letojták magasról...
Előre is elnézést kérek, hogy beraktam a linket, de már muszáj valamit csinálnom , hogy felhívjam az emberek figyelmét és ne verjen át több "töketlen" embert !
Megtaláltam a hirdetést amiben fel van rakva,hogy csaló.
Ha megvan az a bizonyos csere tárgy feladóvénye,a károsított bemegy a rendőrségre,és beviszi.Beidézik a cím alapján és kikérdezik.Rendőrségre kell bízni a sértetteknek,nem szabad egyéni akcióba fogni.De ez is a ti dolgotok.
"engem csak megpróbált , de másokat már biztosan sikerült átvernie "
A kiírásodban sem vagy 100%-ig biztos,hogy átvert valakit is.Hirdetést amit feltettél róla,jelentkeztek olyan emberek akiket átvert,akkor gondolom nyugodtan tanácsoltad nekik menjenek a rendőrségre feljelentést tenni,és hátra dőlve várhattad volna a fejleményeket.De még a hirdetés után jóval,írsz ide mit kellene tenni,mert senki nem reagált a hirdetésre. :) Én nem mondom azt,hogy nincs igazad,de egy kívül állónak ez az egész így alaptalanak tűnik.
Sziasztok!
Én külön köszönöm neked,bárki is legyél, hogy megosztottad az információdat. Sajnos azon naiv, hülye emberek közé tartozunk, aki először cselekedett és utána gondolkodott, így sikerült ennek a nem illetném jelzővel embernek átvernie minket :(. Ezért nem értek egyet azzal, aki szerint nem szabadna ilyeneket megosztanod. Ráadásul addig amíg nincs tényleges bizonyítékod rá. Hát jelentem már van , íme a mi példánk. Időközben mi meg is tettük a feljelentést ellene, és beszéltem már mással is, aki szintén így tett. Ezért minden információnak nagyon örülök, mert segítség lehet.
Ezért arra kérnélek téged, aki megosztottad az információidat, ha rendelkezel még bármivel, ami segítség lehet az ügyben, név, cím, elérhetőség, beszélgetések, tényleg bármi írd meg nekem privátba, hogy tudjam vinni a rendőrségre!
Neked pedig, aki reagáltál a megosztásra azt üzenem, hogy örülj neki, hogy nem kerültél még ilyen helyzetbe, és nem kell azt az ideget, stresszt átélned, ami egy ilyen ügyből következik. Abban az esetben te is örülnél, ha neked segítenének, ha más nem egy-egy ilyen fórum beszélgetéssel.
Tudom mi voltunk meggondolatlanok, mi szúrtuk el, de legyen ez példa értékű azok előtt, akik ilyenre hajtanák fejüket!! Drága tanuló pénz, de mindent elfogunk követni azért, hogy börtönbe kerüljön az illető és ha már pénzt nem is kapunk vissza, de másokkal ne tudjon így kiszúrni. Remélem sokat fog a "kalitkában" szappanért hajolgatni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!