Sportlövész tarthat Desert Eagle pisztolyt NATO .50-es kaliberrel?
Igenis van 0.50-es AE (Action Express) Magnum kaliber Desert Eagle pisztolyoknál!
Elviekben lehetne szerezni, de szerintem nincs az az Isten idehaza, hogy a valóságban ilyened legyen, hacsak nem vagy rendőrkapitány vagy képvislelő, hiszen ez egy nagyon komoly fegyver, ráadásul kb a legbivalyabb kaliberrel, lehetetlen lenne ezt civilként megindokolni, hogy mire kell... Sajnos!
Igen, és a szlovákoknál és az osztrákoknál is nézd meg, hogy mi lett. Ja hogy semmi? Mindkét említett országban simán lehet legálisan fegyvert szerezni. És ez két szomszédos ország, nem a világ vége.
Nézd meg Norvégiát. Az a f.sz breivik vajon hányat tudott volna lelőni, ha a diákok mondjuk 10%-ánál éles lőfegyver van?
A kérdés elméleti, szerintem sem kell felfegyverezni a tiniket természetesen. Csak a világ nem fekete és fehér.
Akkor nézd meg az osztrák, a szlovák és a norvég fegyvertörvényt, aztán nézd meg az amerikait.
A világon szerintem két rendes fegyverpolitika van; az osztrák és a brit. Érdemes ezeket egyszer elolvasni.
Osztrákul nem tudok.
De hogy a brit nem normális, az 100 :)
Svájcban sem szoktak mészárolni, ahogy tudom. Ott meg kötelező otthon tartani a fegyvert a hadköteles polgároknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!