Sportlövész tarthat Desert Eagle pisztolyt NATO .50-es kaliberrel?
Figyelt kérdés
A kérdés adott, várom a válaszokat!2012. aug. 15. 09:51
2/21 A kérdező kommentje:
Most ennyi erővel minek eszünk, ha előbb utóbb úgy is kiszarjuk?
2012. aug. 15. 10:36
3/21 anonim válasza:
Azért eszünk, hogy életben maradjunk.
2012-ben hogy állítható ezzel párhuzamba az otthoni fegyvertartás?
4/21 anonim válasza:
Azért tartunk otthon fegyvert, hogy hencegjünk vele, esetleg lelőjünk valakit? Vagy jól mutat a plazmatévé mellett?
Tényleg kíváncsi vagyok a válaszra.
5/21 anonim válasza:
Azért a sportlövészet és az .50 AE lőszer az nem biztos, hogy egy lapon említhető szerintem...
ON:
A kérdésre nem tudom a választ.
6/21 A kérdező kommentje:
Látom itt is a legtöbb embernek halvány lila fingja sincs a válaszról, de azért ide jön beszólni. :D Mellesleg sportlövő sem vagyok, csak gondoltam megkérdezem, ha már így felmerült bennem a kérdés.
2012. aug. 15. 13:17
7/21 anonim válasza:
8/21 A kérdező kommentje:
Ja jogos! Igazad van! Összetévesztettem a kettőt. De látom te se a kérdésre válaszoltál. :D
2012. aug. 15. 14:43
9/21 kovpet válasza:
Szerintem tarthat. Ha IPSC-ben lehet indulni vele, akkor miért ne?
10/21 kovpet válasza:
De ez csak tipp persze, Mo-n úgyis a szerencsén múlik, hogy mit írnak be és mit nem... főleg most, hogy nincs megszerzési engedély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!