Gyanúsított vagyok kábítószerrel való visszaélés ügyében, Mire számíthatok?
Figyelt kérdés
Ma reggel vettem át az idézést , gyanúsítottként beidéztek kábítószerrel való visszaélés ügyében.Sokáig csináltam a füvet utoljára július 9.én a születésnapomon éltem vele, ma ugye augusztus 13-a van. Az idézés szeptember 6. ára szól. Ha addig még kimutatható vérből vagy vizeletből? És ha kimutatják mit érdemes mondani ilyenkor? Olyanok válaszát várnám akik átéltek ehez hasonlót természetesen nem akarok sittre kerülni ien hülyeség miatt. És hanem mutatja ki akkor mivan? 17/f2012. aug. 13. 22:09
11/13 an00nym válasza:
ha nem csináltad naponta addigra szerencsétlen esetre csak hajból mutatható ki
de azért a biztonság kedvéért sportolj sokat, most az utolsó napokban, akár a legnagyobb melegben, igyál sokat, járj szaunába
vizsgálat előtti napon, rengeteg víz majd pedig nem árt egy ilyen
ezen felül, rajtuk keresztül keresnék ügyvédet, kérnék tanácsot
12/13 anonim válasza:
Nem lesz semmi.A gáz annyi lesz,hogy majd kérdezgetnek,hogy honnan van és megfenyegtóetnek,hogy,ha nem mondod el,akkor neked csumi van,de semmi ilyen nincs.Azt kell mondani,hogy buli volt,be voltál piázva,ezért elfogatad mikor megkínáltak,de már nem tudod,hogy ki volt az.Ha találnak a pisidben(már pedig fognak találni),akkor annyi lesz,hogy elküldenek egy fél éves eltérítőre,ami annyiról szól,hogy havonta egyszer le kell adnod a pisidet,hogy tiszt-e.Ha fél évig tiszta,akkor megszüntetik az eljárást.Fél évig ne szívj,ennyi az egész,semmi sitt meg ilyesmi,ne dőlj be a sok majomnak.Tapasztalatból írom,nem csak a hasamra ütöttem.
13/13 anonim válasza:
Legrosszabb esetben is elterelés.
Vér, vizelet nem mutatja ki, szőrszálvizsgálat igen, azt pesten csinálják, ha szabsért. ügy, akkor az jó eséllyel elévül, mire megjön az eredmény.
Nem kerülsz sittre, de az elterelést be kell tartanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!