Apám megtudja ezt csinálni jogilag a vagyonelosztási perben?
Hello !
Apám és anyukám 16 év házasság után elválnak. Ez mindkét fél hibája volt, nem csak egyoldalú szerintem. Most vagyonelosztási perben vannak egymással.A gondviselő nekem, és a húgomnak anyukám. Apám nagyvállalkozó, anyukám óvónő. Apám nem akar semmit sem adni anyámnak, amit szerintem nem tehet meg. Apám nevén csak pár telek van, szinte minden a kft.-je nevén van.
Az a terve, hogy ha anyám belekavar a kft-jébe a bíróságon keresztül, akkor teljesen lenullázza az egészet, amit 20 év alatt felépített, csak, hogy anyám ne kapjon semmit se. Szerintem ez óriási zsidóság.
Odaakar adni mindent a cigányoknak, és alapítványoknak. Mindent ! :/ Komolyan beszélek sajnos. Ő csöves lesz, és feketén akar dolgozni utána. Így nem tudják letiltani a bíróság által megítélt pénzt anyukámnak. Ezt megtudja tenni jogilag ?
Köszi a válaszokat !
18/f
A leírás szerint anyukádnak semmi köze a kft-hez, tehát a bíróság sem fog neki adni belőle. Csak a közös vagyont kell megosztani.
Apukád munkabéréből ítélhetnek neked gyerektartást.
ha nem kaptok jogi segítséget
akkor apukád le fog alázni titeket sajnos
gondolom neki vannak ügyvédei
2-3 év egy ilyen per...
És mit értesz jogi segítségnek ?
Nem tilthatom meg neki, hogy a tervét megvalósítsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!