14 éven aluli tartózkodhat 22:00 után kint felnőtt nélkül?
Ja, azt is hozzáteszem, hogy hiába akarnának a tizenéves lányok idősebb pasikkal kezdeni, ha ezek a pasik "normálisan", a saját korosztályukkal akarnának kezdeni. A lányok nem akarnak mosni, vasalni, főzni... Mit csinál a 30-as pasi? Kifizet mindent (takarítás, mosás, vasalás) - ergó ezt már nem kell senkinek megcsinálni, elmegy étterembe kajálni és akkor már persze, hogy nem narancsbőrös s*ggű 30-asokat akar emellett megd*gni, hanem bombázó 18-asokat. Szóval itt ok-okozati összefüggés van és mindenki azért csinálja ezt, mert jó neki. A tinilány villoghat, viszik a s*ggét nyaralni, étterembe, stb. A fickó meg örül, hogy jól néz ki a csaja.
Egyébként szerintem súlyos személyiségzavart és önértékelési problémákat takar, ha valaki ilyen korkülönbséggel akar párkapcsolatot.

Hirtelen elképzeltem ezt a szituácíót :D
20-on éves haver, odahozná a 16-éves barátnőjét, én szerintem ott kapnák egy nevetőgörcsöt :D
Most is röhögök XD Hogy beleélem ebbe a szituácíóba magam. Egyátalán nem tudnám őket "komolyan" gondolni XD
Max sajnálnám szegény csajt, hogy "álomvilágba" élteti a pasi, miközben tartja a "kendőt" a csaj szemén, mert ő ugyan miért is gondolná azt hogy kihasználják...
Fuu de rég nevettem már ilyen jót XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!