Kirúgtak és nem adtak végkielégítést?
Figyelt kérdés
Arra hivatkoznak,hogy kiszolgáltattam a cég személyes adatait.Igazából 2 hónapja szórakoztak velem és mérgemben föladtam egy "hirdetést" és a főnököm (azt hittem privát) céges számát adtam meg.Ezért azonnali hatállyal 4,5 év után kirúgtak.2012. júl. 16. 18:34
1/10 anonim válasza:
Örülj, hogy csak kirúgtak, nem jelentettek fel. Én fel is jelentettelek volna.
2/10 anonim válasza:
és ezek után még végkielégítést szeretnél?
Csak úgy kíváncsiság milyen hirdetést adtál föl?
3/10 A kérdező kommentje:
Megkértek szépen,hogy túlórázzak.Természetesen maradtam.Olyan munkát kellett végeznem kézzel,amit egyébként géppel kell,mert 40-70kg tárgyakat kell mozgatni.A főnökség ott állt végig a hátam mögött és minősítettek maguk között meg röhögtek rajtam.Ez volt az a pont amikor elszakadt a cérna.Ezen kívül sok minden volt még.Mivel én nem dohányzok ezért nekem nem jár a szünet.Targoncás vagyok,mégis kézzel kell pakolnom.A kamera mindig rajtam volt.Belém jött a kolléga oldalról és a fele kárt rám verték,mert ha nem írom alá akkor kirúgnak.Amikor mondtam,hogy kéne egy papír erről,mert az APEH felé kéne egy igazolás a kiadásaimról,akkor hirtelen csak a negyedét kellett már kifizetnem...Te egy szar vagy,fasz,droid,ki leszel rúgva féle megszólítások.Munkaidő vége előtt 5percel közlik,hogy nekem túlórázni kell.A többiek meg elmehetnek haza.És még voltak dolgok.Most ennyi jutott hirtelen eszembe.
2012. júl. 16. 18:55
4/10 A kérdező kommentje:
Sima állás hirdetést,csak jó fizetést ajánlottam ;-)Biztonsági őr 800ft/óra
2012. júl. 16. 18:57
5/10 anonim válasza:
A cég jó hírnevét veszélyeztetted egy fals hirdetéssel.
Ennyi, ebből már nem lehet kijönni jól.
6/10 A kérdező kommentje:
Nem írtam bele nevet,se címet.Ha fölveszi a telefont,akkor nem a cégnevét mondja a telefonba.
2012. júl. 16. 20:10
7/10 anonim válasza:
Ez hülyeség volt.
Más megoldás kellett volna. (Munkajogász, felkészülés, csőbehúzás, per)
8/10 anonim válasza:
Teljesen mindegy. Ha valami nem tetszik, akkor normális felnőtt ember felmond. Kb. az óvodában szokás, hogy bosszút állunk azon, aki kiröhög.
Nagy szerencséd van, hogy nem én vagyok a főnököd.
9/10 anonim válasza:
Rendes felmondásnál jár végkielégítés, rendkívülinél (értsd: azonnali hatályú) nem jár!
10/10 anonim válasza:
Buta voltál, mert ha sikerült volna valahogy rögzítened a megaláztatásokat feljelenthetted volna őket és nem hogy végkielégítést, de még jelentős kártérítést is kaphattál volna.
Így viszont veszett fejsze nyele.
Egyébként, hogy bizonyították rád, hogy te raktad ki a hirdetéseket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!