Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha én elkezdek ásni egy...

Ha én elkezdek ásni egy nemzeti park területén, mert ott romokat találtam, de senki nem foglalkozik vele, akkor megbüntethetnek?

Figyelt kérdés
2012. júl. 12. 21:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Sehol semmi róla, és ez igen réginek tűnik.
2012. júl. 12. 22:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Áhh, a régészek újonnan csak ahhoz értenek, hogy akit meglátnak fémkeresővel azokat ba..lassák, ahelyett, hogy inkább áskálnának egy kicsit. És igen, megbüntetnek, természetkárosítás, stb. Nem éri meg, max ha tudsz beszélni egy múzeummal, és ők engedélyt adnak neked a feltárásra, amire nem sok esély van manapság.
2012. júl. 12. 23:32
 13/13 hollófernyiges ***** válasza:
100%
A régészeknek jó hosszú listájuk van azokról a helyekről amit ki kéne ásni, de nincs rá pénz. És ha te ott elkezdesz túrni és tönkrevágod a helyet (mert az ásatás nem úgy megy hogy elhányják a földet és megnézik milyen cuccokat bírnak összeszedni) akkor teljes joggal büntetnek meg.
2012. júl. 13. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!