Drogdíler a szomszédom?
Az egyik (panellakási) szomszédomhoz túl sok olyan "arc" jár, akikről közismert, hogy saját vagy továbbértékesítési célból drogot használnak.A lépcsőház előtt is sokszor állnak. Mivel semmi bizonyítékom nincs, ezért ugye rendőrt nem hívhatok, sőt még azért sem mert talán tenne valamit velem vagy családommal.
Lehet valamit tenni?

Törődöm én a saját dolgommal, eddig nem tettem semmit. Dehát azért itt laknak kisgyerekek, és mikor a nagydarab kopasz csávók megjelennek a kisgyerek majdösszeszarja magát.
Igazából inkább attól félek, hogy a konkurencia ne az én ajtómat törje fel! Meg ilyen apróságok.

én csatlakozom az elsőhöz, valóban nincs semmi közöd a dologhoz. majd akkor ha bármi bajod származik belőle. szal ha a gyereked kezéből veszed ki a cuccot akkor majd mehetsz a rendőrségre, vagy ha megfenyegetnek. egészen addig ne keress rá bizonyítékot mert időpocsékolás. egyébként örülj hogy drogosok a szomszédaid, sokkal jobb mintha cigányok lennének. mármint nem akarok rasszista lenni.
a drogosok békés emberek általában ha megvan az anyaguk, a zok a fajta romák akikre én gondolok, minden ok nélkül meg támadhatnak akit meglátnak.
Ha drogdíler és veszélyt jelent rád,jelentsd fel végülis a te dolgod csak a rendőrség se fog odarohanni ahogy meghallották,ameddig nincs bizonyíték semmit nem fognak tenni.
Mellékesen,ha feljelentenéd:
-Nem hiszem,hogy örülnél,ha a vevői kopogtatnának a lakásodba,hiszen a rendőrség nem biztosít neked védelmet.
-Hogyha mondjuk,olyan anyagot találnának nála,ami legális
nem keltenél jó benyomást se a szomszédodnál,se a rendőröknél.
Elég régi a poszt, de azért hátha elolvassák az okoskodók.
Mi közöm van hozzá, ha drogdíler a szomszéd? Igenis elég sok. Egyrészt már csak azért is, mert, hogy ha valahogy kiderül, és előveszik a szomszédokat és kiderül, hogy én tudtam, akkor bűnrészes leszek, amiért nem jelentettem.
Másrészt. Én is ebben a cipőben járok, VIII. ker. egy idős ős komcsi öregasszony árulja a tűket, meg a herkát (persze ez nem bizonyított, de az, hogy este 9kor még drogos csöngetnek fel hozzá, H-Sz-ig napközben 10 percenként csörög a kaputelefonja, olyanokat hallunk, hogy egy "puska kéne" meg "egy rövidet meg egy hosszút" meg "kettő kéne akkor"... sok jel van más is, nem sorolom) Szóval amiért úgy gondolom, hogy igenis közöm van hozzá, az az, hogy már a kapualjban lövik be magukat... És beledobják a tűt a postaládába! Csak azért, mert a vénasszony miatt idejárnak. Hihetetlen dolgokat tudnak ellopni a lakásom elől. (Pl. seprű, virágföld. A virágföldet saját szememmel láttam, hogy viszik, csak 300 ft-ért nem akartam megveretni magamat.) Ha ilyet megcsinál, akkor később betör a lakásba, vagy csak poénból betöri az ablakomat. Ma reggel is sikerült vasárnap 7kor csöngetni, amikor azt mondtam, hogy csöngesse fel az öregasszonyt és nem engedem, be akkor még nekem anyázik.
Elszaporodnak a drogosok a házban és már lassan az életem féltem. Este 10-kor megpróbál velem bejönni és leszarja, hogy azt mondtam, hogy nem azért is. Persze rátoltam inkább a vasajtót a 2méteres pasasra az 50 kilómmal, mert annyira be volt, nyomva, hogy alig állt a lábán...
Majd ha egy társasházban éltek egy ilyennel, akkor utána mondjátok, hogy nincs közötök hozzá... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!