Miért kell egy népcsoportot ennyire védeni, elnézni mindent?
Kedves Kérdező!
Tudsz egyetlen olyan esetet, amikor magyarokat ítéltek el rasszista indíttatású cselekményért? Mert romákat már többször is.
Miért az a második mondat a "cigányokkal kivételeznek" után, hogy "velük vannak tele a börtönök"? (Nem most konkrétan. Általában.) Vagy annyira túlteljesítenek a bűnözésben, hogy még a nagy kedvezmények mellett is velük van tele?
Miért érthetetlen, hogy egy ügyvéd teszi a dolgát?
Miért? Miért?
Tudsz egyetlen olyan esetet, amikor magyarokat ítéltek el rasszista indíttatású cselekményért?
egyet? nem tudom hol élsz, ha cigányt ér sérelem kapásból rasszizmus. Tele vannak a börtönök cigánnyal, jól látod és azt is, hogy a többségük bűnöző életmódot. Minden cigány családban van olyan aki börtönben van vagy volt már büntetve.(pl Mága hegedű művesz unokaöccse, karamell testvére tehát nem csak a lecsúszott réteg. Munkát nem végeznek (többségük) és valahonnan megélnek mégis. Igenis bűnözésre nagyon hajlamosak és azzal védekezni, hogy sokan vannak börtönben nevetséges.(akkor mennyien lennének aha a sok felfüggesztett büntetést (aminek többségéért más nemzetiség letöltendőt kapna) azt is bevinnék. Mielőtt rasszista lennék (már mindegy úgyis) semmi bajom semelyik nációval, sőt még a cigánysággal sem azokkal van bajom akik lopnak garázdálkodnak gyilkolnak és ha cigányok ezek akkor nem tudom másként kifejezni. (nem minden cigány bűnöző, és nem minden magyar becsületes mielőtt ezzel jönnél) a médiában pontos adatokat nem találsz de a környezetedben és a hírekben (ott látni ki milyen származású, hiába van kitakarva az arca) megnézheted milyen arányban vannak cigány származású és más nációjú bűnelkövetők. Tehát a kisebbség nagyobb arányban követ el bűnt mint a többség. Legalábbis az én környezetemben így látja mindenki,és én is ezt tapasztalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!