Melyik bevándorló népcsoportot látnád szívesen csökkenő népességű országunkban,5000 betelepülő esetén?
Tudom, a válasz az lenne, h senkit vagy 1)-es, de ez a helyzet tarthatatlan. Szóval sorrend? hol a határ,akiket még "elviselnél" ?
1)határon túli MAGYAR
2) Ny-EU (spanyol-fr-olasz stb)
3) Dél-EU (bolgár-román-szerb)
3) K-EU (cseh-lengyel-szlovén)
3) (európai) ZSIDÓ
4) OROSZ
5) TÖRÖK
8) AFRIKAI
7) KÍNAI-VIETNAMI
8) CIGÁNY
9) JAPÁN
10) MIND, legyen minél színesebb társadalom!
11
Azaz, lényegében tíz, de csak akkor, ha szakképzett/hasznot hoz az országnak.
István király azt írta fiának, Imre hercegnek szánt intelmeiben, hogy be kell fogadni a népeket, mert az egynemzetiségű nép gyenge és erőtlen. És, ha megfigyeled, a magyar nép be is fogadott mindenkit, egyet kértünk mindenkitől: tudjunk egymás mellett élni. Az összesnek sikerült, csak a cigányoknak nem.
Miattam jöjjön bárki, csak utána ne rinyáljon, hogy hátrányosan meg van különböztetve. Ha nem tetszik neki, menjen haza, ott nem lesz kisebbségben.
JAPÁN
Hiro Nakamura :)
spanyol-fr-olasz
Első - határon túli magyar (bár az elszakított országrészek kiürítésének nem vagyok híve)
Második - fehér, európai, mindegy hogy milyen
Harmadik - ázsiai, lehetőleg velünk rokon (Kazah, Kirgiz, Japán)
....
.....
......
Tízmilliomodik - zsidók (ha már nincs más)
Százmilliomodik - marslakók
Ezermilliárdodik - cigány (ha már a marslakók is elfogytak!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!