Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Strandon vagy autóban meztelen...

Strandon vagy autóban meztelen vagyok, azért megbírságolhatnak?

Figyelt kérdés

Nő vagyok! Ha pl. teljesen ruha nélkül vezetek autót, az közterület ugyan de nem keltek vele megbotránkoztatást mert annyira nem látják az emberek, max. a mellem, de olyat meg strandon is látnak. Ha megállít a rendőr, ezért bevihet az örsre ha mondjuk nincs nálam semmilyen ruha sem?

Vagy ha én egy szabadstrandon úgy monokinizek, h bikini alsó nélkül. Elvileg az is közterület, de az nincs megszabva h bikini felső nélkül lehet, alsó nélkül meg nem.

Csak komoly válaszok érdekelnek, pasik a hülye válaszaiktól kíméljenek meg!

2012. júl. 6. 17:46
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Jogszabály ide vagy oda, azért jó ízlés is van a világon. Vannak helyek ahol mindenki úgy vetkőzik ahogy akar. Oda csak az jár aki erre kíváncsi, de utcán, vagy más nyilvános helyen azért mégse. Nem mindenki kívánja látni más meztelen fenekét, vagy lógó farkát. Nem hiszem el, hogy egy bugyi annyira melegítene, hogy ne lehessen elviselni. A monokiniről meg csak annyit, hogy ha egy fiatal csinos szép mellű nő leveszi a melltartóját azzal nincs is semmi baj, de ha egy lottyadt vénség is leveszi, hát felfordul az ember gyomra. De! Ha az egyik leveszi, a másik miért ne vehetné le.
2012. júl. 9. 05:44
 32/32 Xira ***** válasza:

A 1978. évi IV. törvény 208. § kimondja, aki magát nemi vágyának kielégítése végett más előtt szeméremsértő módon mutogatja, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Tehát a törvény azt mondja ha mások úgy ítélek hogy az nekik sértő...

2023. szept. 15. 19:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!