Strandon vagy autóban meztelen vagyok, azért megbírságolhatnak?
Nő vagyok! Ha pl. teljesen ruha nélkül vezetek autót, az közterület ugyan de nem keltek vele megbotránkoztatást mert annyira nem látják az emberek, max. a mellem, de olyat meg strandon is látnak. Ha megállít a rendőr, ezért bevihet az örsre ha mondjuk nincs nálam semmilyen ruha sem?
Vagy ha én egy szabadstrandon úgy monokinizek, h bikini alsó nélkül. Elvileg az is közterület, de az nincs megszabva h bikini felső nélkül lehet, alsó nélkül meg nem.
Csak komoly válaszok érdekelnek, pasik a hülye válaszaiktól kíméljenek meg!
"Csak komoly válaszok érdekelnek, pasik a hülye válaszaiktól kíméljenek meg!"
Akkor talán fáradj át egy leszbikus fórumra!
"Nő vagyok!"
Erre momentán nem esküdnék meg! Soha egyetlen NŐ -vel sem esett meg hogy ilyet csinált volna. Próbálkozz inkább a prostituált kategóriába sorolni magad!
Nincs klíma a kocsiba? Vagy nem futja szolibérletre?
ne vezess így! Megbüntetnek, plusz buszról is belátnak!
Az egy dolog hogy közszeméremsértés.
De ha még jól is nézel ki, akkor az összes pasi téged fog bámulni az autóból (köztük valószínűleg én is) és akkora balesetek lennének amerre jársz, hogy még rádverik a károkat is amik miattad keletkeztek.
"és akkora balesetek lennének amerre jársz, hogy még rádverik a károkat is amik miattad keletkeztek."
És jó esetben csak közúti veszélyeztetésért ültetik le, rosszban gondatlanságból elkövetett emberölésért. Bár mondjuk én az ilyenekre visszaállítanám a halálbüntetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!