Ez igaz? Tényleg nem vállalhatok nyári munkát?
Figyelt kérdés
Most kaptam egy emailt az egyik diákszövetkezettől, ahova regisztráltam, hogy azok akik most érettségiztek és felvételiztek egyetemre nem vállalhatnak diákmunkát. Szóval csak azok vállalhatnak nyári munkát, akik ötödévre maradnak ugyanabban az intézményben, ahol eddig is tanultak. Ennek mi értelme van? Kidobtam kb 3000 ft-ot az ablakon tüdőszűrésre, utazásra, hogy kaphassak munkát, erre kiderül h mégsem dolgozhatok.2012. júl. 5. 16:53
11/13 Andizsuzsi válasza:
Értem én, de látod, a kérdező diákszövetkezeténél ez nem elég.
12/13 A kérdező kommentje:
Nem a diákszövetkezetem találta ki ezt a hülyeséget, hanem az APEH és/vagy az oktatási minisztérium. Legalábbis ők ezt írták oda.
2012. júl. 6. 00:54
13/13 anonim válasza:
Érdekes, mert én éppen érettségi és egyetem között vagyok, és dolgozhatok diákszövetkezetnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!