Milyen módon lehet letiltani az adataimat a belügyminisztériumban?
Figyelt kérdés
2012. jún. 28. 12:09
2/10 anonim 

válasza:

Úgy érted, hogy az állami szervek se férjenek hozzá? Elég esélytelennek tűnik. :)
3/10 A kérdező kommentje:
amit lehet azt szeretném letiltani.
2012. jún. 28. 12:26
4/10 anonim 

válasza:

Létezik rá egy formanyomtatvány. Gondolom azt szeretnéd, hogy ezek a telemarketinges meg biztosítós nyomik ne hívogassanak. A központi adatnyilvántartónál kell nyilatkoznod, hogy senkinek nem adhatnak ki rólad információt.
5/10 anonim 

válasza:

"A központi adatnyilvántartónál kell nyilatkoznod, hogy senkinek nem adhatnak ki rólad információt."
Hát ez vicces, én feltételeztem, hogy ez az alap. A pofám leszakad, minden jött-ment cégnek kiadják a személyes adataimat?
(Elnézést, hogy kikeltem magamból.)
6/10 anonim 

válasza:

Igen, alapból mindenkinek kiadják, ameddig nem nyilatkozol, hogy te ezt megtiltod. Valóban felháborító.
7/10 anonim 

válasza:

Azt hiszem, megtaláltam:
8/10 anonim 

válasza:

Igen, itt tudod letiltani, így a telefonos zaklatásokat biztosítóktól, szállodáktól, stb. elkerülheted.
9/10 anonim 

válasza:

Kérdező, veled mi van, elgurult a gyógyszered? :DDD
Amúgy én írtam, hogy esélytelen, mert úgy értettem a kérdést, hogy a kormányhivatalok elől akarod letiltani az adataidat. Amúgy nem tudtam, hogy mindenkinek kiadják, aki arra jár, szóval megint tanultam valamit. És akkor mi van? Válasz kaptál a kérdésedre, szóval lazíts, higgadj le, vegyél mély levegőt... :DDD
10/10 A kérdező kommentje:
az van hogy buta vótá és még büszke is vagy rá
2012. jún. 29. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!