Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Honnan szerezték meg az...

Honnan szerezték meg az adataimat?

Figyelt kérdés
valamelyik nap keresett engem 1 hölgy vezetékes telefonon, amit én abszolút nem használok, nem az én nevemen van, nem is tudom a telefonszámot... aztán pedig visszahívott a mobilomon, ami szintén nem az én nevemen van, mondván, hogy nyertem, mert beküldtem valami keresztrejtvényt. persze csak valami idióta termékbemutatót akartak rámtukmálni. a bökkenő az, hogy soha a büdös életben nem küldtem be semmilyen keresztrejtvényt. illetve a számom sem adom ki minden jöttmentnek. a kérdésem az lenne, hogy hogy a francba hozta ezt össze?
2011. szept. 1. 20:23
 1/8 A kérdező kommentje:
remélem jó kategóriába tettem a kérdést.
2011. szept. 1. 20:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Barátnő esetleg nem használta a mobilt? Nem adta meg valamelyik hülye internetes oldalon?
2011. szept. 1. 20:36
 3/8 A kérdező kommentje:
azt kétlem.
2011. szept. 1. 20:47
 4/8 A kérdező kommentje:
de még ha így is van, a vezetékes telefonnal hogy hoztak engem összefüggésbe? :D tiszta röhej.
2011. szept. 1. 20:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Rajta vagy a Kubatov-listán :))
2011. szept. 1. 22:35
 6/8 anonim ***** válasza:

1. ha valaki nem használja a mobilszámát, egy idő múlva a szolgáltató bevonja és kiadja másnak.

lehet te vagy a szám második, x-edik használója

2. ha név szerint téged kerestek, ügyelj arra, hol adhattad meg a számod - pl. iwiw, ilyesmi, mert sokan ezt elfelejtik, hogy a netre felteszik, és hangoztatják, hogy senkinek nem adják meg....

3. ha a szolgáltatónál nem titkosítattad a számod, akkor hozzáférhető hogy milyen néven van

pl. itt:

[link]

vagy itt:

[link]

stb stb

2011. szept. 2. 11:56
 7/8 A kérdező kommentje:

"ha név szerint téged kerestek, ügyelj arra, hol adhattad meg a számod - pl. iwiw, ilyesmi, mert sokan ezt elfelejtik, hogy a netre felteszik, és hangoztatják, hogy senkinek nem adják meg...."

név szerint engem kerestek a vezetékes telefonon, ami ráadásul titkosított, és nem az én nevemen van, nem használom, nem is tudom a számot... hogy adhattam volna meg?! a mobilszámom sem adtam meg sehol, szóval nem a levegőbe beszélek. és ilyen facebookos adatvédelmi beállításokkal engem ne vádolgass, hogy észnélkül mindenhol megadom. :D

[link]

azt nem tudom, hogy a mobilszámom titkosított-e, azt még megértem, hogy megszerezték, de a vezetékes telefonos téma előtt értetlenül állok.

2011. szept. 2. 16:51
 8/8 anonim ***** válasza:

akkor lehet ha albérletben élsz esetleg, a főbérlő tudja a vezetékes számot és a nevedet is

vagy akinek a lakásában élsz, az mindent tud rólad

2011. szept. 3. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!