Honnan szerezték meg az adataimat?
1. ha valaki nem használja a mobilszámát, egy idő múlva a szolgáltató bevonja és kiadja másnak.
lehet te vagy a szám második, x-edik használója
2. ha név szerint téged kerestek, ügyelj arra, hol adhattad meg a számod - pl. iwiw, ilyesmi, mert sokan ezt elfelejtik, hogy a netre felteszik, és hangoztatják, hogy senkinek nem adják meg....
3. ha a szolgáltatónál nem titkosítattad a számod, akkor hozzáférhető hogy milyen néven van
pl. itt:
vagy itt:
stb stb
"ha név szerint téged kerestek, ügyelj arra, hol adhattad meg a számod - pl. iwiw, ilyesmi, mert sokan ezt elfelejtik, hogy a netre felteszik, és hangoztatják, hogy senkinek nem adják meg...."
név szerint engem kerestek a vezetékes telefonon, ami ráadásul titkosított, és nem az én nevemen van, nem használom, nem is tudom a számot... hogy adhattam volna meg?! a mobilszámom sem adtam meg sehol, szóval nem a levegőbe beszélek. és ilyen facebookos adatvédelmi beállításokkal engem ne vádolgass, hogy észnélkül mindenhol megadom. :D
azt nem tudom, hogy a mobilszámom titkosított-e, azt még megértem, hogy megszerezték, de a vezetékes telefonos téma előtt értetlenül állok.
akkor lehet ha albérletben élsz esetleg, a főbérlő tudja a vezetékes számot és a nevedet is
vagy akinek a lakásában élsz, az mindent tud rólad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!