Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit gondoltok, igaz lehet,...

Mit gondoltok, igaz lehet, hogy az AIDS a népirtás eszköze?

Figyelt kérdés
Egyes összeesküvés-elméletek szerint, a kormánnyal együttműködve a Ku-Klux-Klan fejlesztette ki,azzal a céllal,hogy kiirtsa a feketéket.Lehet benne ráció?
2012. jún. 27. 18:38
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Persze. A McDonalds-os kajákat meg a szívsebészek és a belgyógyászok.
2012. jún. 27. 18:42
 2/29 anonim ***** válasza:
43%
:D Lehet benne valami. Valószínűleg soha nem fogjuk megtudni mi az igazság. De amúgy szerintem a legtöbb betegség nem is létezik, csak létrehozzák őket, hogy a gyógyszeripar jobban menjen!!!
2012. jún. 27. 18:42
 3/29 anonim ***** válasza:
30%

ez hülyeség

akkor nem törekednének arra, hogy óvszert vigyenek a feketéknek

egyébként pedig úgy tanítják, hogy egy beteg majommal közösült egy fekete férfi, aki elkapta a hív vírust, majd terjesztette nőkre, majd azok férfiakra, és így tovább

2012. jún. 27. 18:50
 4/29 anonim ***** válasza:
24%

"akkor nem törekednének arra, hogy óvszert vigyenek a feketéknek "

És szerinted ingyen teszik ezt?

2012. jún. 27. 18:53
 5/29 A kérdező kommentje:
Van,aki ennél is messzebbre megy,és úgy gondolja, hogy a világot vezetők el akarják pusztítani az emberiség egyharmadát, a globalizáció érdekében.Ezért terjesztenek ilyen betegségeket, szítanak háborúkat...stb. Nekem ez már túl meredek, de érdekes hogy mindegyik hasonló elmélet egy ponton találkozik.
2012. jún. 27. 18:53
 6/29 A kérdező kommentje:
És persze, hogy arra törekednek.Fontos, hogy ezt a látszatot keltsék, de melyik afrikai az,akinek van pénze óvszerre?
2012. jún. 27. 18:55
 7/29 anonim ***** válasza:
26%
Ez az óvszerdolog amúgy hülyeség. Kisbalta sokkal jobb, egyrészt többszörhasználatos, másrészt meg biztosabb.
2012. jún. 27. 18:57
 8/29 A kérdező kommentje:
Persze,gyilkoljuk meg a betegeket.A legjobb hozzáállás.
2012. jún. 27. 19:00
 9/29 anonim ***** válasza:
84%

Ironizáltam. Ingyen kapják az óvszert nagyon sok helyen, pont mivel nincs rá pénzük. Meg nagyrészük nem is tudja hogy AIDS-es, sőt azt sem hogy mi az.

Egyébként nem hiszek az összeesküvéselméletekben, főleg mivel az AIDS nem csak a feketéket fertőzi meg, meg amúgyis abszurd. A majmos verzió sokkal reálisabb, és nem valószínű hogy az emberről terjedt át a majomra.

2012. jún. 27. 19:03
 10/29 anonim ***** válasza:
66%
Én biztos vagyok benne hogy némelyik betegség tudatos előállítás eredménye... Például az a "nagy" influenza amivel pár éve ijesztegették az embereket...
2012. jún. 27. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!