Párommal megtanulunk lőni és lesz fegyverünk, hogy meg tudjuk védeni magunkat, ti mernétek, mit gondoltok?
Én is külföldön élek,és engem is meglep,hogy külföldön sokkal könnyebben hozzá lehet jutni hivatalosan is a fegyverviselési engedélyekhez,
Mégis amilyen könnyen el lehet ezt intézni,annál nagyobb gondod lesz ha használod is a fegyvert önvédelemre.
Én amúgy sem értem,hogy mitől érezném magam biztonságban ha a fegyvert és a golyókat szigorúan külön kell tartani,és a fegyver az otthonodban sem lehet megtöltve.Így nem hogy a betörőktől de még a zombiktól sem védene meg.Előbb halnék meg,mielőtt megtáraznám a fegyvert.
Szóval én hobbi szinten jó dolognak tartom ha tudunk lőni,de nem építenék erre,hogy az én védelmemet szolgálja..
Ha a párod fél,akkor fizessen egy testőrnek.
olvasd végig:
aki hü.ye haljon meg....aki meg nem hü.ye védje meg magát.
jogos hogy fegyvert vesztek. amerokában lazán le lehet lőni, ha valaki pl bemegy a kertedbe. az lenne a logikus, csak itthon nem értenek a törvényhozáshoz.
Én a magam részéről megvetem a házi fegyvertartást, akármilyen sötét világot is élünk. Úgy gondolom, Amerikában is nem történne annyi családirtás fegyverrel, ha nem lenne kéznél. Egyszerűen jobb, ha nincs otthon, főleg, ahol gyerek is van, mert előveszi és játszik vele...
Hogy egy példát mondjak: párom apja korábban fegyverrel rendelkező biztonsági őr volt és párom pontosan tudta kisfiúként, hol tartja, el sem zárta kulccsal meg ilyesmi. És ő többször elővette nézegetni, anélkül, hogy a szülők tudták volna.
Egy vitánál is jobb, ha nincs otthon a fegyver, mert ki tudja, mikor sül el...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!