Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Milyen következményei lehetnek...

Milyen következményei lehetnek annak, ha kést tartok magamnál? (többi lent)

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogyha én 17 évesen egy körülbelül 6cm pengehosszal rendelkező, nem rugós, hanem kihajtató késsel rohangálok az utcán és a rendőrbácsi igazoltat, akkor annak milyen következményei lehetnek ?(nem vagyok ilyen szurkálós fajta,csak ugye bármikor szükségem lehet rá) :).. ilyen késről lenne szó, ha ez segít : [link] .. normális válaszokat szeretnék, köszönöm :)
2012. jún. 25. 12:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%

semmilyen, ha nem rugós és 8 cm alatti.

én egy kis svájci bicskával mászkálok, iskolába is vittem, azzal vágtam fel a zsemlét.

2012. jún. 25. 16:56
 12/13 anonim ***** válasza:
semmi következménye nem lesz, mert ha igazoltat, akkor nem motoz meg. ha meg már ott vagy hogy egy rendőr motoz, akkor a bicskád lesz a legkisebb bajod.
2012. jún. 28. 03:24
 13/13 anonim ***** válasza:

Teljesen esetleges a következménye. Sok minden lehet. A semmitő következménytől az előállításig, a teljes átvizsgáláson át, minden lehet. Az is lehet, hogy informálisan szopatás tárgya leszel és kjiadják a többi járórnek, hogy üldözzenek a késöbbiekben.

Szóval ne bízz te a 8 cm-ben, inkább hogy lusták és elfelejtik.

2012. jún. 28. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!