Ha 18 éves vagyok, akkor hordhatok magamnál az iskolában gázpisztolyt?
Figyelt kérdés
Lehet nálam gázpisztoly az iskolában? 18 vagyok, van rá engedélyem. Rejtve hordanám, önvédelemre.2012. márc. 31. 18:10
1/12 anonim válasza:
Milyen iskolába jársz te, hogy gázpisztolyra van szükséged?
2/12 anonim válasza:
Kizárólag az iskola engedélyével viheted be. Amit pedig míg élsz nem fogsz megkapni. :)
3/12 A kérdező kommentje:
Nem az iskolában van a veszély, hanem azon a környéken, az utcán :D
2012. márc. 31. 18:21
4/12 anonim válasza:
Nem kell tudnia róla az iskolának.Én is hordtam magammal viperát gimiben.Nem volt rossz környék meg rossz iskola de biztos ami biztos.
5/12 anonim válasza:
Ha úgy sem a suliba kell, akkor mikor bemész, leadod a portán, mikor távozol, akkor meg elkéred.
6/12 anonim válasza:
Ha nincs rá engedélyed utcára sem viheted ki használható állapotban.
9/12 anonim válasza:
Fogják, elveszik tőled a drága gázpisztolyt és rád lövöldöznek majd a helyett hogy te lövöldöznél. Önmagában a gázpisztoly nem ér sokat önvédelemre.
10/12 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm a válaszokat :) lehet inkább megtanulok valami küzdősportot.
2012. márc. 31. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!