Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha éles lőfegyvert találnak...

Ha éles lőfegyvert találnak nálam a rendőrök, mire számíthatok?

Figyelt kérdés
Önvédelem miatt hordanám magammal. Sokszor betámadtak már. Kénytelen vagyok sötét utcákba egyedül mászkálni, volt már több precedens, hogy késsel jöttem rám, nem akarom, hogy egy ilyen miatt akár meghaljak, vagy lenyomorodjak. Az életemről van szó. Volt már gázspraym, de nem bizonyult túl hatásosnak. Jártam sportlövészetre is.
2012. jún. 25. 12:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

a késnek kicsi a stophatása, önvédelemre alkalmatlan

olvasgass itt:

[link]

2012. jún. 26. 16:01
 12/14 anonim ***** válasza:
Semmit sem ér ha van nálad fegyver,ha hirtelen jön a támadás.
2012. nov. 25. 23:26
 13/14 anonim ***** válasza:

Valami gumilövedékest minimum,meg CR gázspray.(szerintem ez a legjobb megoldás,nem akarok okoskodni):

gumilövedékesekből a régi röhmök ptb 451 egy része gumizik pl,a GYÁRTÁSI DÁTUM betükódjuk amik gumisak: IK,KA,KB,KC,KD,

ILLETve gumis az összes 6 lövetű rg79 tipus. illetve az rg89s is.

Ha meg annyira sulyos a helyzet,hogy éles kell?hát ma már mindent be lehet szerezni.

A gázpisztolyok csak a fegyverkereskedők szerint hatásosak,ha valóban hatásosak lennének pl a rendvédelmi szervek is használnák.

meg a cinköntvény éles fegyver minőség meg egyéb észbontó baromságok.valóban játékpisztolyok,nem egy embert ruháztak meg jobban a használata miatt. :))

az meg ,hogy játékból egymásra pufogtattunk,nem pótolja egy elszánt részeg banda realitását. sztem.főleg,hogy a gázpisztolyokat mindenki ismeri.

egyszerűen viccnek tartom,hogy van még olyan aki teliakasztózott gázpisztollyal gyagyáskodik.

a gumisnál akit meglőnek feltételezem nem tudja megmondani

élessel lőtték-e meg.részemről ennyi a vélemény.

2013. ápr. 28. 21:53
 14/14 anonim ***** válasza:
kicsi a stophatása?az elrettentő ereje viszont annál nagyobb gondolom.hát még egy gázpisztolynak milyen orbitális stophatása van. :D:D:D
2013. ápr. 28. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!