Kilopták a megrendelt órát a csomagból. Ezután lehet tenni valamit?
Figyelt kérdés
Az ebay-es rendeléssel nem volt soha gond. Rendeltem egy karórát, megérkezett 3 hét múlva, kimentem a postaládához, a ládából ki voltak esve a borítékok a földre, és az óra is egy ilyen bélelt borítékban volt. A boríték üres volt, valaki felnyitotta, és kivette belőle. Most mit tegyek?
Postán nem kérhetem számon, mert nem ajánlva adta fel az eladó, ez szerintem nem lenne "szép" tőlem, meg egyáltalán..
A rendőrségnél felesleges, úgysem lesz belőle semmi.
Szóval mit tegyek?? szerintem cseszhetem az egészet, csak hátha van valami. Az eladónak már írtam, nem tudom, hátha mond valami okosságot. Eddig mindig ajánlva adták fel, csak ő nem adta fel így eddig. Esetleg Holnap kérdezzem meg a postást, hogy volt-e benne valami?
2012. jún. 14. 17:31
1/3 anonim 

válasza:

Honnan rendelted és melyik postaszolgálatnál adták fel a csomagot? Nem minden külföldi postának partnere Magyarországon a Magyar Posta, ilyenkor valami külsős cég (pl. GLS) szállítja ki a csomagot, de úgy tudom van rá garancia.
2/3 anonim 

válasza:

Semmit, akármi dakota arra járhatott és kilophatta belőle. Nem az eladó baja, mert hozzád megérkezett épségben, hogy a postás enyves kezű vagy valaki más szereti feltúrni a csomagjaid... Hát evvel nem tudom te mit akarsz csinálni mégis. ÍJ.
3/3 anonim 

válasza:

énnekem 2000 forintot küldtek levélben és nem volt benne. Bejelentettem a postán, le akart beszélni az ügyintéző de ragaszkodtam. El is utasítottak, amire számítottam is. Viszont az új kézbesítővel bestélgettem és elmondta, hogy rajtam kívül 2 ember tett panaszt és emiatt elbocsátoták. Tegyél panaszt, mert nyoma marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!