Megvertem egy gyereket (egy ütésből) a suli előtt de úgy. Hogy eltörtem az állkapcsát. Holnap tuti be fog jönni az annya. Mit csináljak?
"de általános iskolában nem véletlenül van magatartás jegy"
De az, az iskolán belüli viselkedésre vonatkozik,szép is lenne ha osztályozták volna hogy otthon mit csinálok.
"előző nem értelek. arra akartam kilyukadni, hogy ha van jegy a magatartásra, akkor nyilván feladatuk nevelni a gyereket (az iskolában, nyilván"
Egyszerű értékelés,nem nevelés.
Annyit tehetnek behívják a szülőt rábeszélhetik hogy küldjék szakemberhez stb. ,ha kezelhetetlen kicsapják legfeljebb ,ha súlyosabb bűncselekményt követ ráhívják a zsarukat.
Az iskola nem nevel ,a normális gyerekek közösség általi jellemformálódását segítik el ,a nem normálisakkal semmilyen pozitív hatása nincsen.
Nem leszel megbüntetve de ha van esze a másik családnak akkor akkora pert akaszt a nyakatokba hogy még a házatokat is elpereli...
Ugyanis büntethető nem vagy a tettért de a károkozásért(ez esetben a sérülésért és annak az illető egész életére vonatkozó anyagi következményéért) a gondviselő perelhető!
Mint amikor bedobod valaki ablakát. Akkor is a szüleid fizetik ki a kárt...
Én a szüleid helyében bevágnálak valami bentlakásos iskolába ahol rendet tanítanak neked! Persze csak miután "megértették" veled hogy mit tettél...
Vagy mire a per véget ér úgyis az utcán fogtok élni...
De miért vagytok ennyire biztosak abban hogy a srác a hibás?
Tudjátok az előtörténetét?
Lehet piszkálták,vagy nem ő volt a kezdeményező.
agentK
Ha a véleményemre vagy kiváncsi, a kérdés nem stimmel...
Elég sokáig küzdősportoltam hogy tudjam, nem lehet az állkapcsot egykönnyen eltörni! Pláne nem 1 ütéssel egy 12 éves által. Hacsak a másik nem szenvedett valami durva, csontritkulásos betegségben.
Tehát vagy még most is nagyzol vagy csak azért hiszi mert a másik fájlalta.
Úgy gondolom nem lesz ebből semmi komoly baj mert "csak" megütötte a másikat. Kicsit megnevelik és megy minden a maga útján.
Az meg hogy miért tette kiderül. Vagy elmondja ha visszajön. Bár nem hiszem hogy fog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!