Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Jár nekem valamilyen segély?

Jár nekem valamilyen segély?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, most fogok végezni a szakmunkásképzővel. 4 évig voltam tanulószerződéssel gyakorlaton, ahol kaptunk egy minimális (minimálbér 20%a) pénzt. Végig vonták ebből az óriási összegből a TB és a nyugdíj járulékot. Viszont a munkaügyön azt mondták, hogy nem jár semmilyen segély. Olvastam bérpótló juttatásról, átmeneti segélyről, de nem tudom, hogy tudnám ezeket igényelni, vagy hogy egyáltalán jár e. Akinek van tapasztalata ebben kérem írja le, hogy mennyi jár, mennyi ideig, ilyenek. Köszönöm.
2012. jún. 3. 11:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
87%
Nem vagy jogosult semmiféle segélyre,hiába fordulsz az önkormányzathoz.Bérpótló juttatást is csak úgy kaphatsz ha minimum eg yhónapot dolgoztál,és kimennek környezet tanulmányra megnézik h a családban ki mennyi pénzt kap...szegénykém még csak most fogsz rájönni mekkora g*ci világ van :)
2012. jún. 3. 12:31
 12/14 anonim ***** válasza:
83%
ja és igen addig is mindenképp regisztráltasd megad,mert később van egy csomó buktató most nem irom le mert hosszú lenne
2012. jún. 3. 12:34
 13/14 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom,hogy új start kártyát már ki sem adnak,mert megszűnt az is.
2012. jún. 3. 13:40
 14/14 anonim ***** válasza:

OMG!

Tanulj a vizsgádra öcsém! Ne a gyaklorikédéseket olvasgasd!

Jó "szórakozást"!

2012. jún. 3. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!