Jár nekem valamilyen segély?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, nem hiányszakmát tanulok , nappali képzésben.2012. márc. 22. 23:23
1/7 anonim válasza:
miért is járna? Azért mert 19 éves vagy, vagy mert tanuló?
2/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, azért kérdezem. ÓÓÓÓ igen csak olyan kap pénzt aki rászorul.. Dolgozok diákmunkát és nem a szüleimen lógok, csak érdekel, hogy van e ilyenre lehetőség, igen szeretnék egy kis potyapénzt, de ki az aki nem?
2012. márc. 22. 23:50
4/7 anonim válasza:
Milyen jogon érzed úgy, h neked segély járna? Bosszantó, h manapság az emberek egy része mindkét markát tartja a segílyér', de ha pénz kell, eszükbe sem jut, h dolgozni is el lehet menni.
Nappali képzésen tanulsz, ergo ingyen... nem elég támogatás ez?
5/7 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam, ösztöndij és érdekel, de fogalmam sincs, hogy hol tudnék utánanézni, hogy én jogosult vagyok rá
2012. márc. 22. 23:57
6/7 anonim válasza:
A suliban megmondják, mi az ösztöndíj feltétele. Általában egy minimum tanulmányi átlag.
7/7 Andizsuzsi válasza:
A kérdésedből úgy gondolom, hogy szakmunkásképzőbe jársz (ott kapnak a hiányszakmát tanulók ösztöndíjat). Ha az iskolában van a gyakorlati helyed, akkor nem kapsz semmit, ha cégnél teljesíted, akkor valamennyi ösztöndíj van. Illetve, ha esetleg cigány vagy, akkor jogosult lehetsz támogatásra. Egyébként nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!