Epilepsziára jár valamilyen segély vagy valami juttatás?
22 éves lány vagyok . epilepsziás
gyógyszereket rendszeresen szedem és mondhatnám hogy tünetmentes is vagyok. hiába akarok dolgozni sehova nem vesznek fel és így jövedelmem sincs . doldozni akarok már de sajnos nem tudok elhelyezkedni.
azt szeretném kérdezni hogy nem -e jár valamilyen pénz a betegségem miatt vagy valami pénzbeli juttatás mert igy nem tudok megélni.
a betegségnek nincs köze a lelkiállapodhoz, lehet valaki epilepsziás és erős lelkiállapotú. A kettő nem zárja ki egymást, valószínű ha rosszulléteid vannak nem találták még meg a megfelelő gyógyszert mert az nem állapot hogy 3 havonta rosszulvagy, mert ez gyógyszeressen jól beállítható. milyen szakmád van mégis? keress kevésbé veszélyes munkakört....
nem voltam nyers, de nem szabad hagyni hogy a sebeid nyalogasd előre kell nézni
az epilepszia nem ok semmire. Az hogy mások hogy bántak veled egyrészt őket minősíti, meg persze a tanárt hogy egy gyereknek ilyet mond, ráadásul a viszony olyan volt hogy ő mindig feletted volt. Tudott volna mit tenni de nem tett. Ez volt. meg stb. De ezek elmúltak, meg kell gyászolni a múltban történt fájdalmakat, de tovább kell lépni. Neked nem jó ha ezen jár az agyad, másrészt a kisugárzásodnak is rosszatt tesz ha ilyeneken görcsölsz, a belső kisugárzás szakértelemmel még munkát is vállalhatsz.
Mindenkinek vannak rossz dolgok a multjában. De 23 évessen nem a pszichológushoz kellene járkálnod, hanem szépen hívd fel a barátnőd és menj el bulizni vagy inni(kolázgatni) valahova, de ne csinálj ugy mint egy 40 éves megkeseredett nő. Pasizz, vagy mit tudom én.
Én is voltam rossz bőrben, én is voltam kibukva, én is voltam hasonló helyzetekben. A rossz idegállapot az epilepsziának se tesz jót.
Szóval ne nyalogasd a sebeidet, ha nem lehet az éjszakába bulizni mert rossz neked akkor ne tedd de ez nem jelenti azt hogy iszogatn(kolázni) vagy pizzázni 10-11ig nem lehet. Ugyanolyan életet élhetsz mint bárki, csak egy kicsit kell korlátolni a dolgokat(pld ne hajnali 4-kor piasan menj haza:D) szóval fiatal vagy ugyh használd ki több ilyen nem lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!