Hogy engedhetjük meg, hogy a kínaiak így adómentesen
dözsöljenek M. -on? Csak Q7, X6 és egyéb luxus autokkal
lehet látni csimpaut!
Én is nagyon nagyon irigylem őket és a szép nagy családi házaikat. Olyan megalázó, hogy nem is beszélnek szinte magyarul, de szebb életet tudnak biztosítani a gyerekeiknek, mint egy átlag magyar.
2012. jún. 1. 21:02
Úgy, hogy kilóra megveszik az országot, mi meg jól rájuk vagyunk szorulva.
2012. jún. 1. 21:31
Úgy, hogy a törvény le se sz*rja őket (most meg pláne, hogy Budapest testvérvárosa Peking lett. Ezek szetint akkor az elvileg katolikus, kereszény Fidesz nevű kormánypárt testvérpártja meg a kínai kommunista párt, ami külön beb*sz, mert a Fidesz imád a mai napig k*csög komcsizni). Mocskos, sunyi fajta amúgy.
Egy v.mit irigylek csak Amerikától, és az az, hogy k*rvakeményen kivágják az illegális bevándorlókat. Mindenkit ugyan nem tudnak elkapni a bevándorlásiak, de akiket igen, azoknak nincs újabb dobásuk.
2012. jún. 1. 22:21
De hozzánk nem illegálisan jönnek, állampolgárságot is megkapják anélkül, hogy alap szinten beszélnék a nyelvet. Egyébként viszonylag kedves és udvarias csapatnak tartom őket, tehát rosszat nem tudnék mondani róluk. Egész egyszerűen az zavar, hogy úszómedencéjük és hatalmas családi házuk van, miközben a magyarok nyomorognak.
2012. jún. 1. 23:10
5/15 A kérdező kommentje:
Én például,még kínai temetést se láttam! Már jön is a következő az elhunyt papírjára! A holtesttel meg ki tudja mi lesz!
mert a kinaiak dolgoznak látástol mikulásig, nem napi 8 orat hanem 12+, ugy spórolnak hogy azt magyar ember nem bir, szinte a sajat sz.rukat is megeszik, semmire nem koltenek, de uj kocsi az van. és nem csak magyarorszagon, amerikaban pont ugyanezt csinaljak. ugy neznek ki mint 1 agrolszakadt, aztan beulnek a kopott ruhajukban egy féléves autoba. ilyenek.
2012. jún. 2. 08:28
6-os Te valószinüleg kinai vagy,egyébként nem irkálnál ekkora hülyeséget.
Az ő eszeveszett gyarapodásukhoz a magyar kormány azért sajnos sokkal hozzájárul.Amíg nekünk a bőrünk le van húzva,különböző adó formákkal,addig ezek a kö@ögök adómentesen árulják azt a sok szennyet,amik hazavágták a hazai kereskedelmet.
Kapott már itt valaki kínaitól ÁFÁS számlát?Mert én még soha.Amelyik meg igen ritkán üzemeltet pénztárgépet,azok az üzletek több mint valószínű,hogy egész másból élnek.
2012. jún. 2. 10:44
én szerintem nem a kinaiak vagtak haza a hazai kereskedelmet hanem az EU és a kis szabalyai, hulyesegei. en inkabb sajnalom öket, nem mind jar am luxusautokkal otthon és belegondolni hogy van akinek a magyar nyomor is jobb mint otthon lenni... sz.r az egesz rendszer én szerintem ugy ahogy van. nem lehet azt mondani hogy a kinaiak tehetnek mindnrol, de azt se mondanam hogy nem tehetnek semmirol.
2012. jún. 2. 15:52
Ha bármelyik kínai párti emberke Pesten jár, beszélgessen el néhány NAV-ossal. Berosálnak, mert nagyon kemény sztorijaik vannak a kínaiak becsületességéről.
2012. jún. 2. 22:15
Melyik vörös pontozgat le egyes válaszokat?
2012. jún. 2. 22:16
Kapcsolódó kérdések: