Valaki telefonon hívogatja. 2-3 napig nem szólt bele semmit, csak belelihegett, ma meg már olyanokat mond, hogy "megöllek te kis szőke k*rva". Amúgy egy idős női hang ez szerintem, csak torzítja. Az nem segített, hogy elküldtem melegebb éghajlatra, illetve meg is fenyegettem.
Különben a húgom 11 éves, nem hiszem, hogy kiprovokálta volna, tipikus jó tanuló, suli után egyből haza, csak barátnőihez megy át és jönnek át.
70-80évesé? hát ez durva, ha velem ilyen lenne folyamatosan, akkor már rég mentem vna a rendőrségre pedig én csak 15vok..sztem vegyétek komolyan, a rendőrök simán lenyomozzák h ki hívogatja.
2012. máj. 27. 20:29
12/18 anonim válasza:
..ráadásul ha ismeri a húgodat, és tudja h hogy néz ki..
2012. máj. 27. 20:32
13/18 anonim válasza:
Szülővel menjen a húgod, ne veled. Nekik még nem jutott eszükbe tenni valamit????
2012. máj. 27. 20:35
14/18 anonim válasza:
Mindenképp rendőrség!
2012. máj. 27. 20:36
15/18 anonim válasza:
Rendőrsééég! Remélem jól megrángatják a kis hülye gyereket! Biztos az! Amúgy ez a hülye beteg játék csak addig izgi, amíg van rá reakció! Tehát azzal, hogy megfenyegetted, vagy hogy egyáltalán reagáltok rá, csak a beteges örömét növelitek sajnos és további "tettekre" sarkalljátok! :/ Amúgy a telefonszám lecserélése és ezentúl fokozott óvatossággal kezelése alap ilyen esetben!!!
2012. máj. 27. 20:47
16/18 A kérdező kommentje:
Tegnap szóltunk bele először úgy a telefonba. A húgom először naivan azt hitte, hogy valaki a családból keresi és csak elromlott a telefonja.
Holnap megyünk a rendőrségre.
2012. máj. 27. 20:59
17/18 anonim válasza:
Akár viccnek szánja valaki, akár nem, kicsit se vicces! Ha messze van a rendőrség (pl. falun laktok), akkor fel is hívhatjátok őket, és az ügyeletestől megkérdezhetitek, hogy mi a teendő, kivel menjetek és mit vigyetek, ha feljelentést szeretnétek tenni. Én akkor hívtam fel őket, mikor ellopták a biciklimet és készségesen elmondták, mi a teendő. 25N
2012. máj. 27. 21:25
18/18 anonim válasza:
Bocs, de irtó gyökér szüleitek vannak, ha ezt viccnek találják, meg szerintük a tesód reagálja túl.
Menjetek - akár TI ketten - a rendőrségre, normálisan mondjátok el, mi a szitu, mert ezek szerint, ha a szüleiden múlik, a húgod akár hullaként is végezheti. Na, azt már biztos nem találnák olyan poénnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!