Hogyan tiltsam ki a hugomat úgy a szobámból, hogy anyának ne köphessen be? L/12
Én beengedem az enyémet, de letisztáztam vele, hogy beverem a fejét, ha elhordja a cuccaimat. Szerencsére nem egyezik az ízlésünk, így sem a ruháimat, sem a zenéimet nem piszkálja. Amikor nem vagyok otthon ki szokott menni az erkélyre napozni (az pont az én szobámból nyílik). Tizediken lakunk, ezért nem látnak ránk a szemben levő házból, meg van kint egy fotelágy és nagyokat lehet ott dögleni. Benyom valami zenét a fülébe és sütkérezik. Régebben (most 14 lesz) átvitt magához ezt-azt, de ''megbeszéltem'' vele a dolgot. Persze egyből beköpött apunak, ezért újra ''megbeszélést'' tartottunk ezügyben. Azóta rendben vagyunk :D
Ami mostanában szokott bosszantani, hogy felhordja pár osztálytársát és órákat nyerítenek, meg vihorásznak. Hiába van külön szobánk, egy ajtóval egybenyitható és rohadtúl áthalladszódik, hiába pakoltattam elé apuval a szekrénysort. Na, olyankor szoktam megküldeni nekik egy kis Cannibal Corpse-t. Persze egyből jön át pampogni :D
Ráadásul az egyik kölyök még full rám is volt állva. Állandóan jött be köszönni, meg kérdezgetni, hogy vagyok. Még egy szerelmes levelet is hagyott egyszer az asztalomon. Ekkor megint betelt a pohár és közöltem a hugommal, ha nem vesz egy kicsit visszább a haverjaival, csúnyán be fogom égetni elöttük. Most jól elvagyunk, tudnak viselkedni, a srácot is leállította, szal szent a béke :)
Szerintem ezt beszéld meg a szüleiddel, hogy zavar a húgod. Ez a legegyenesebb.
Vagy, ha van zárad és hozzá kulcsod, akkor 2 fordítással megoldható a probléma.
Köszönöm a válaszokat!
De azal hogy szolok anyumnak azal nem megyek semmie mert anya folyton azt hajtogatja hagy menje majd megunya de eddig ha beengedtem órákon keresztül bent volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!