Hol olvasható a június 26-án elfogadott T9354 törvény szövege?
A neten keresgélve mindenhol csak a törvényjavaslat szövegét találtam csak meg, a parlament oldalán meg nem találom, hol lehet rákeresni a már elfogadott törvényekre.
Egy konkrét linknek nagyon tudnék örülni!
pl. www.jab.hu
olyan nincs, hogy T9354 törvény. T9354 törvényjavaslat, de ez a szám a kész törvényben nem jelenik meg, így ez alapján nem lehet megtalálni egyik törvény gyűjteményben sem.
Hála és köszönet, így legalább tudom, miért is nincs sehol sem! :)
Amúgy a törvényjavaslatban a szöveg, amit keresnék az elfogadott törvényben (hivatkozással) a következő:
(16) A lakás-takarékpénztárakról szóló 1996. évi CXIII. törvény 24. § (7) bekezdése helyébe a
következő rendelkezés lép:
„(7) A 2009. június 30-áig megkötött szerződések esetén a lakás-előtakarékoskodó jogosult a
betétszámlájára jóváírt állami támogatás és az arra jóváírt betéti kamat igénybevételére nem
lakáscélú felhasználás esetén is, ha a megtakarítási ideje elérte, vagy meghaladta a nyolc évet.”
Ennek alapján ezt keressem: 1996. évi CXIII. törvény 24. § (7) ???
Mindenkinek nagyon köszönöm, megtaláltam pontosan azt a részletet, amit kerestem!
( Nem valami nagy öröm, mert ez is egy jó dolog, amit megszüntettek és holnap után már hatályba is lép ... Ha valaki még ki akarja használni a "lehetőséget", pontosan egy napja van hátra.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!