Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogy úszhatnám meg? (bőv. Lent! )

Hogy úszhatnám meg? (bőv. Lent! )

Figyelt kérdés
Az iskolában úgy egy hónappal ezelőtt meglöktem egy srácot a mellkasán,és ott volt a napszemüvege. Eltört,és most 15.000 ft-ot követel rajtam. Hogy úszhatnám meg? (egykeresős család,még 1000-esekben se tudnám megadni :( )
2012. máj. 21. 21:09
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Hidd el,szégyenlem. Ha megtehetném,már kifizettem volna.
2012. máj. 21. 21:34
 12/21 anonim ***** válasza:
Azt nem hiszem, hogy mindenki erkölcsi fogyatékos és arra bíztatna valakit, hogy hazudja le, amit elkövetett, tagadjon és a károsult meg rohadjon meg az eltört szemüvegével. ?????? Akkor is ezt mondanátok, ha a saját gyereketeknek tenné tönkre az egy társa a holmiját az iskolában??
2012. máj. 21. 21:34
 13/21 anonim ***** válasza:
32%

Úthenger.

Kifigyeled mikor megy hazafelé a hátához lopózol egy úthengerrel és kilapítod.

Aztán miután távozol hetykén odavetheted neki: Na most már idomulsz a napszemcsidhez!

2012. máj. 21. 21:35
 14/21 A kérdező kommentje:
Saxoo volt...
2012. máj. 21. 21:35
 15/21 anonim ***** válasza:
18%

Mondtam, nem az erkölcsi részéről van szó. Írta a srác hogy nincs pénze, nem megy, kérdezi hogy mit tud tenni. Persze, elítélendő meg blablabla, de azzal hogy leb*szod nem segítesz.

Egyébként úgynézki itt mindenki tökéletes, és soha nem hazudott az életben, nem vert át senkit,itt midnenki egy élő etikai példatár.

2012. máj. 21. 21:38
 16/21 anonim ***** válasza:
45%
Hajaj 70% bedühödött elkezdett lepontozni :D na megállj most visszakapod :D
2012. máj. 21. 21:50
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem,ha odáig fajult,hogy kishíján összeverekszetek miért is vagy még vele beszélő viszonyban,miért is követelőzik stb. Ígérj be neki egy komolyabb verést ha nem hagy békén.
2012. máj. 21. 21:50
 18/21 anonim ***** válasza:

Baxxus,ti nem is verekedtetek össze.:D

Jajj,olyan kis agresszív vagyok. Ettől függetlenül a verést beígérheted. VAgy ajánld fel neki,hogy 50 ft-onként törleszetesz.

2012. máj. 21. 21:52
 19/21 anonim ***** válasza:

A verekedés nem mindig megoldás. Pl ha a másik erősebb. Vagy több haverja van. Simán le kell tagadni, ha tudja bizonyítsa, ennyi.

Egyébként úthenger helyett jó a 280-as ikarus, vagy egy homlokrakodó is.

2012. máj. 21. 21:53
 20/21 anonim ***** válasza:
25%

Vagy már 18? Ha igen, tagadj mindent.

Ha nem, ki fogja behajtani rajtad? Mondd meg neki az igazat, hogy nagyon bánod amit tettél, de sajnos az anyagi helyzeted miatt lehetetlen visszafizetned neki az árát, hogy nem akartad a napszemüvegében kárt tenni, de már nincs visszaút, és megérted, ha haragszik rád, szívesen teszel valamit érte, hogy jóvá tedd.

Ha nem bocsát meg ezután, hát tövig szophatja a méteres kékerest.

2012. máj. 21. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!