Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogy úszhatnám meg? (bőv. Lent! )

Hogy úszhatnám meg? (bőv. Lent! )

Figyelt kérdés
Az iskolában úgy egy hónappal ezelőtt meglöktem egy srácot a mellkasán,és ott volt a napszemüvege. Eltört,és most 15.000 ft-ot követel rajtam. Hogy úszhatnám meg? (egykeresős család,még 1000-esekben se tudnám megadni :( )
2012. máj. 21. 21:09
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
42%
feküdj le vele! :D
2012. máj. 21. 21:15
 2/21 A kérdező kommentje:
Amekkora meleg,neki tetszene is az ötlet,de nekem nem...jobb ötlet?
2012. máj. 21. 21:19
 3/21 anonim ***** válasza:
88%
De miért kellene megúsznod? Te törted el, nem ő. Miért, ki térítse meg a kárt helyetted?
2012. máj. 21. 21:24
 4/21 A kérdező kommentje:

Ki a f*sz vagy te hogy itt okoskodsz?

A te írásaidból se nézném ki hogy nem vagy b*zi,de azt se hogy egy Legot össze tudsz rakni majom! Na lekoccolsz vagy játszod még magad?!

2012. máj. 21. 21:25
 5/21 anonim ***** válasza:

Egy hónappal ezelőtt? Bizonyíték, tanú? Miért most hozta fel? szerintem mondd azt hogy nem volt ilyesmi, aztán bizonyítsa be hogy te voltál.

Nem túl gerinces dolog, de ha nem tudsz fizetni ez marad.

2012. máj. 21. 21:26
 6/21 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem tudom kifizetni...
2012. máj. 21. 21:26
 7/21 anonim ***** válasza:
Én értem, hogy nem tudod kifizetni, de akkor ki fizesse ki??
2012. máj. 21. 21:28
 8/21 A kérdező kommentje:

Mr. Flash:

Köszönöm ÈRTELMES válaszod. Tanúk vannak,bár erősen kétlem hogy bármit is kezdhetne velük. Bizonyítéka semmi,és sajnos nem tudok mit tenni...

2012. máj. 21. 21:30
 9/21 anonim ***** válasza:

Máskor gondolkodj előre! Jó?

Előttem jól mondták.

Vond kétségbe amit állít. Mindent. Nem is voltál a közelében. Volt napszemüvege? Jaj télleg. Eltört? Nem tudtam. Bocs nem is tudom mi történt.

Rohadt gerinctelen és hülye és idióta dolog!

Szégyelld magad!

2012. máj. 21. 21:31
 10/21 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki hogy nem tudsz és nem is akarsz fizetni, te máshogy emlékszel, bizonyítsa be. Esetleg szerezz ellentanúkat biztosítéknak. Egyébként valóban márkás szemüveg volt, vagy csak le akar húzni?

/Ezért úgy le leszek pontozva mint a szar, de nem az erkölcsi neveléssel akarok foglalkozni, hanem segíteni./

2012. máj. 21. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!