Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Elhúzódhat ez a lopási ügy...

Elhúzódhat ez a lopási ügy ilyen sokáig?

Figyelt kérdés

Ma küldtek papírt,hogy be kell menni mert loptam a boltból,még tavaly December elején :( Azthittem megúsztam de ma jött a levél :(

Létezik,hogy ez az ? Egyébként azóta vettem használtan egy telefont,nem lehet,hogy lopott volt és azt hiszik,hogy én loptam el ?

Vagy idáig elhúzódott volna ? :(

Moderátorok nagyon szépen megkérkérlek titeket,hogy ezt most ne töröljétek és ne tiltsatok,mert most nagyon nagy szraban vagyok :( Ígérem nem lesz több ilyen kérdés mostmár úgyis az történt ami a legrosszabb lehet :(

Úgyhogy kérlek szépen titeket ne töröljetek :(

2012. máj. 9. 19:09
 1/10 A kérdező kommentje:
Elzárás csak nem lesz ugye ? :(
2012. máj. 9. 19:21
 2/10 anonim ***** válasza:
10%

Üdv!

Igen elhúzódhat ennyi ideig az ügy,mivel a bíróságok "dugig" vannak más ügyekkel és először mindig a nagyobbtól a kicsiig haladnak. Természetesen lehet elzárás is.

2012. máj. 9. 19:29
 3/10 A kérdező kommentje:
de nem loptam el csak lopási kísérérlet volt :( És ha olyan fontos lenne,akkor már rég intézkedtek volna,hisz most írtad,hogy anagyoktól a kicsiig és valószínűleg ez a legkisebb :(
2012. máj. 9. 19:34
 4/10 A kérdező kommentje:

És az itteni rendőrségen azt mondták,hogy az elzárásért komolyabb dolgokat kell csinálni,és azt is mondta,hogy aki már sokadjára lopott az kapott egy 26 000 ft os számlát és kész.

Én meg ha kapok pár ezret a két kezemet összeteszem :(

2012. máj. 9. 19:35
 5/10 A kérdező kommentje:
És hány %-os esélyt adsz elzárásnak ? :(
2012. máj. 9. 19:38
 6/10 anonim ***** válasza:
40%
Teljesen mindegy, hogy sikerült-e vagy nem. Gondolom, nem azért hiúsult meg a lopás, mert időközben megszólalt a lelkiismereted. A bünti meg a lopott tárgy értékétől függ.
2012. máj. 9. 19:50
 7/10 A kérdező kommentje:
400 Ft
2012. máj. 9. 19:51
 8/10 A kérdező kommentje:
legszívesebben bőgni tudnék annyira lesokkolt,hogy h lehettem ennyire hülye :( És ez miatt megint nem alszok 1 hónapig :(
2012. máj. 9. 19:59
 9/10 A kérdező kommentje:
És akkor utána meg ki tudja,hogy mi lesz belőle :( Az a legrosszabb,hogy már beleéltem magam,hogy ezt megúsztam :( Erre tessék :'(
2012. máj. 9. 20:00
 10/10 anonim ***** válasza:
20%
Nem fognak veled csinálni semmit.
2012. máj. 10. 02:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!