A társasházakban érvényes kutyatartásra és napközbeni hangoskodásra, a házirenden kívül van valamiféle szabályozás?
"-ne zavarja a társasházban lakókat!
-takakrits a kutya után!"
Teljesen egyetértek!!
"Rosszul tudod,mert este 10 óra után van a csendháborítás,nézd meg a Társasházatok működési szabályzatát,mindegyikban ez áll."
Most komolyan. A "Társasházi szabályzat"?? Azt hiszem az hogy egy szabadon megfogalmazott szabályzatba mit raknak és a Törvények kicsit más kategória...
De elfogadom hogy van olyan lakóközösség aki ezt beletette! Hisz beleteheti azt is(mint talán írtam) hogy mondjuk szombaton és vasárnap 14-től 15 óráig tilos konyhai robotgépet használni mert akkor pihi van! vagy hogy tilos fapapucsban járkálni ha nincs szőnyeg a lakásban! stb.
Ugyanakkor szerintem hagyjuk az érdekességeket... Az számít mi van a törvényben! És ott nincs benne a 10 óra!! Az meg hogy a kérdező házának a szabályzatába mi van, szerintem hagyjuk rá hogy megnézze...
"kutyatartást nem szabhatja meg a társasház semmilyen szabályzatban, mert jogszerűtlen..."
Te fanatikus kutyarajongó vagy?
A társasház bizony megszabhatja és van ahol meg is szabja!
De várom az általad hivatkozott jogszabályt ami miatt ez jogszerütlen! Hátha tanulok valami újat :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!