Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit lehet tenni, ha folyamatos...

Mit lehet tenni, ha folyamatosan zaklatnak telefonon és tudom a számát?

Figyelt kérdés

rejtett számról hív éjszaka, de kapok smst is, ahol látszik a száma. mikor felvettem a telefont ocsmány beszéd hallatszott (vmi gép felvétel ismétlődött), majd 52 mp múlva letette. Az smsben is undorító dolgot írt.

Próbáltam hívni, de ki van most kapcsolva.

2012. ápr. 16. 17:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Jelentsd be a rendőrségen, mint laikus ezt mondom.
2012. ápr. 16. 18:01
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Számot cserélni. De ennyire sötét nem lehetsz, hogy ez nem jut eszedbe.
2012. ápr. 16. 18:18
 3/12 anonim ***** válasza:
add meg a számot
2012. ápr. 16. 18:19
 4/12 anonim ***** válasza:
73%
Cseréj számot, de először küldd el a francba.
2012. ápr. 16. 18:23
 5/12 anonim ***** válasza:
A fent írtakon túl még van egy módszer, ami gyakran működik. Az, hogy ha nem veszel róla tudomást. Nem háborodsz fel, nem nyilvánítol semmilyen érzelmet, csak kinyomod. Mivel ezek az alakok 99 %-ban a hatás kedvéért csinálják ezt, attól ha nincs hatás, elbizonytalanodnak, elkedvetlenednek, és feladják.
2012. ápr. 16. 18:27
 6/12 A kérdező kommentje:

nem nyilvánítottam semmilyen érzelmet, 1x vettem fel, a többi 30 alkalommal kb vagy kinyomtam, v nem vettem fel, aztán kikapcsoltam a mobilt. Reggel mikor visszakapcsoltam akkor láttam az smst.

számot nem szeretnék cserélni azért kérdeztem h ilyen esetben lehet, v érdemes-e egyáltalán vmilyen hatósághoz fordulni.

2012. ápr. 16. 18:38
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
vedd fel és tedd le az asztalra.had fodjon a pénze.idővel majd ő teszi le.DE NE SZÓLJ BELE!
2012. ápr. 16. 18:39
 8/12 A kérdező kommentje:
így volt, 52 mp-et bírt :D
2012. ápr. 16. 18:48
 9/12 anonim ***** válasza:
nem lehet beállítani a telódon hogy "csak a listán szereplő számok" hívásait fogadja? Csak mert az enyémen van ilyen funkció. Vmilyen hívásszűrő, de lehet hogy a tiéden más.
2012. ápr. 16. 18:55
 10/12 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező: regisztrálj pár transzfesztita társkereső oldalra a telefonszámmal.

Vagy egyszerűen csak írj ki valami kamukérdést alpári tahó nyelvezettel és intézd úgy, hogy rákérdezzenek a mobilszámodra trollkodás céljából. Aztán add meg a zaklatódét. Kezd például azzal, hogy kiposztolod ide a számot.

2012. ápr. 16. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!