Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szerintetek miért nem lehet...

Zoltános kérdése:

Szerintetek miért nem lehet füvezni?

Figyelt kérdés
Miért támogatják ezzel az alvilágot és miért nem lehet megteremteni végre az ingyenes szórakozást (otthoni termesztést)? Más országban miért lehet? Ott intelligensebbek a polgárok? Vagy az ottani politikusok nem fosnak az alvilágtól? Na ha van kedvetek kíváncsi lennék a véleményekre. Ultra konzervatív fideszesek is írjanak légyszi!
2012. ápr. 15. 09:08
1 2 3
 21/21 zeronibble ***** válasza:
Napi tapasztalat volt, és amikor párszor kipróbáltam, én is szenilis lettem. De nem emiatt nem vált szokássá, hanem mert sikerült rádöbbenni, hogy az élet csak telik, akkor is, ha átvered magad pl kémiai okosságokkal hergelve a receptoraidat. A valóság az igazi. Valódi tapasztalat szerint pedig marhára nincs képben a thc függő ember.
2012. ápr. 24. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!