Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha az okmányirodába megcsinált...

Ha az okmányirodába megcsináltatom a személyigazolványomat, hány napon belül lesz kész?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 11. 12:30
 1/10 anonim válasza:
Szia. Az attól is függ, hogy nagyvárosban, vagy egy kisebb községben tetted ezt. De általában 1 héten belül ki szokták postázni.
2012. ápr. 11. 12:33
 2/10 A kérdező kommentje:
budapesten , de felhívtam a 1818 at és azt mondták , hogy a kiállítási határidő 30 nap , de ez nyilván határidő... annál hamarabb gondolom jöhet...:)
2012. ápr. 11. 12:40
 3/10 anonim válasza:
Nekem a múlt héten azt mondták az okmányirodában, hogy 2-3 héten belül mindig meg szokott jönni.
2012. ápr. 11. 13:39
 4/10 anonim ***** válasza:

A település mérete nincs rá hatással.

30 nap a határidő, mint mindenre az államigazgatásban, és tényleg 2-3 hét is lehet a gyakorlatban, főleg ha az okmányiroda elfelejt szólni, hogy megjött.

Ha nagyon sürgős, akkor próbáld megbeszélni az ügyintézővel.

2012. ápr. 11. 14:01
 5/10 anonim válasza:

Nekem postán küldik, arra mondta az ügyintéző, hogy 2-3 hét.

De egyébként úgy mondta hogy 2 hét alatt meg szokott jönni, de előfordult, hogy 3 hét volt. Múlt hét csütörtökön voltam csináltatni, szólok ha megkaptam :)

2012. ápr. 11. 14:32
 6/10 A kérdező kommentje:
ja , pont most voltam bent , azt mondta hogy jan 1 től van ez a 30 napos dolog , előtte lehetséges hogy egy héten belül is megjött , felajánlotta hogy ha megadom a számom , akkor küldenek sms-t és át tudom venni , de nekem jövőhét szombatra kellene , és azt mondta hogy szerinte esélytelen....
2012. ápr. 11. 14:34
 7/10 anonim válasza:
addig van ideiglenes és ha van jogsid azzal is tudod igazolni magadat, ha érvényes a lakcímkártyád is. Nekem ezt mondták.
2012. ápr. 11. 14:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha vállalod, hogy a Visegrádi utcában veszed át, akkor talán egy kicsit hamarabb meglesz.
2012. ápr. 11. 16:22
 9/10 A kérdező kommentje:
igen , alapból a visegrádi utcába mentem megcsinálni , és ott mondták. Nem igazolásra kell , hanem határátkelésre kellene , és arra csak útlevél , vagy személyigazolvány jó....
2012. ápr. 12. 12:35
 10/10 A kérdező kommentje:
tegnap jött az sms hogy megjött , be is mentem érte , 9 nap volt mig elkészült , a 30 helyett , bár nem tudom hogy az ott dolgozók tehetnek-e ennek érdekében , de nagyon megsajnáltattam magam az ügyintéző nénivel...:)
2012. ápr. 20. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!