A lépcsőházunkban tilos a dohányzás, de a szomszédom mégis állandóan ott dohányzik, szinte a nap 24 órájában áll a füst, bejön a lakásba is. Mit tehetnénk ellene?
Hát részvétem... :( Nekem is volt pár évig ilyen kedves szomszédom. Zárt folyosó, övék volt a legbelső lakás (telirakták lim-lommal a folyosót ráadásul), és pont felettük volt egy ablak. Ott bagóztak az ablak alatt, ráadásul erkélyük is volt. Sokszor kinyitottam az ablakot, hogy ne csak hozzám jöjjön be a bűz, mindig becsukták.
Közös képviselő puszipajtásuk volt, semmit nem csinált. Sőt, az önkormányzatnál is jártunk, sikertelenül. Szerencsére elköltöztünk azóta már, de nagyon zavaró volt, mert garzonlakásban laktunk, ahol ugye egyetlen ablak a szobán van, tehát az előszobába beszűrődő (a lakás bejárati ajtaját is kicseréltettük vadonatúj, műanyag, jól záródóra, de úgyis bejött valamennyi füst) füstöt a fűtéssel együtt tudtuk kiszellőztetni.
Sajnos nincs ötletem, hivatalos úton mit lehetne tenni (hatékonyan). :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!