Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A lépcsőházunkban tilos a...

A lépcsőházunkban tilos a dohányzás, de a szomszédom mégis állandóan ott dohányzik, szinte a nap 24 órájában áll a füst, bejön a lakásba is. Mit tehetnénk ellene?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 9. 15:07
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket! :) A közös képviselőnk meg lesz*rja sajnos...
2012. ápr. 11. 17:21
 12/13 anonim válasza:

Hát részvétem... :( Nekem is volt pár évig ilyen kedves szomszédom. Zárt folyosó, övék volt a legbelső lakás (telirakták lim-lommal a folyosót ráadásul), és pont felettük volt egy ablak. Ott bagóztak az ablak alatt, ráadásul erkélyük is volt. Sokszor kinyitottam az ablakot, hogy ne csak hozzám jöjjön be a bűz, mindig becsukták.

Közös képviselő puszipajtásuk volt, semmit nem csinált. Sőt, az önkormányzatnál is jártunk, sikertelenül. Szerencsére elköltöztünk azóta már, de nagyon zavaró volt, mert garzonlakásban laktunk, ahol ugye egyetlen ablak a szobán van, tehát az előszobába beszűrődő (a lakás bejárati ajtaját is kicseréltettük vadonatúj, műanyag, jól záródóra, de úgyis bejött valamennyi füst) füstöt a fűtéssel együtt tudtuk kiszellőztetni.

Sajnos nincs ötletem, hivatalos úton mit lehetne tenni (hatékonyan). :(

2012. ápr. 13. 17:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Tuti van valami hivatalos szerv ahova ezt be lehet jelenteni. Ha kijönnek ellenőrizni jól megvágják őket. Lehet hogy ez észhez fogja őket téríteni.
2012. ápr. 14. 02:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!