2012 április 1-e óta büntetik aki rossz helyen
dohányzik. De mi a helyzet az utcán sétálókkal? Őket
is megbüntetik ha pl a járda kevesebb mint 5 m-re van az
étterem vagy a posta ajtajától?
Figyelt kérdés
Egyáltalán lehet sétálva az utcán cigizni vagy egy bolt előtt?
Nem arról beszéltem, hogy egészséges-e vagy nem, hanem arról, hogy honnan jönnek a pontos számok arról, hogy konkrétan a passzív dohányzástól hányan halnak meg. Mondjuk ez pontosan kiderül a hsz-ből, de hát ha nem akarod érteni, akkor nem akarod érteni.
2012. ápr. 7. 00:44
22/26 anonim válasza:
Ki ne találd már,hogy egy nem dohányzó ember annyit tartózkodik cigaretta füst közvetlen közelében,hogy attól rákot kap.Már eleve,a nem dohányzók kerülik a bagósokat tehát azért mert valaki rágyújt mellette,vagy elmegy egy olyan helyiség elött ahol nagy a füst,az még nem elég a tüdőrákhoz.
2012. ápr. 7. 00:44
23/26 anonim válasza:
Én volt hogy 12-14 órát szolgáltam fel, illetve bároztam dohányfüstben NAPI SZINTEN. Szerintem épp elég.
Vagy ha elmentél 1-1 szórakozóhelyre ott is meg lehetett fulladni.
2012. ápr. 7. 01:21
24/26 anonim válasza:
Egyébként, igen vizsgálták hogy okoz-e rákot a passzív dohányzás.
"Passzív dohányzásról akkor beszélhetünk, ha valaki dohányfüstöt lélegez be, de nem ő dohányzik. Ez esetenként sokkal károsabb lehet, mint az aktív dohányzás. A tudományos bizonyítékok azt mutatják, hogy a dohányfüstben tartózkodás halált, betegséget és rokkantságot okoz."
Wiki
"A szívbetegségek, valamint a tüdő és orrüregi rákok okozta halálozás mértéke növekszik a passzív dohányzás következményeként."
Kérdem én emberek, az autók füstje meg a gyáraké nem sokkal károsabb mint egy dohányosé?
akkor ennyi erővel minden nemdohányszó "antiszemita"
ne menjen el mellettem autóval mert a kocsija füstjét szívom be amitől "passzív" rákot kapok...kész röhej
2013. nov. 12. 00:25
26/26 Joe Pappa válasza:
Semmilyen formában nem volna szabad megengedni a dohányzást! A fiatal feleségem tüdőrákban halt meg, soha életében nem dohányzott, csak más gyilkosok füstjét szívta rendszeresen. Hosszan tartó kínok, gyötrelmek között végül megfulladt!!! És Őt a dohányzó társadalom ölte meg! Vérlázító az, hogy egyeseknek még van pofájuk hőbörögni a dohányzás elleni törvény miatt! Ők az igazi hóhérok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!