Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mivel fejezhetem ki a nemtetsz...

Mivel fejezhetem ki a nemtetszésemet? Ezért feljelentenének?

Figyelt kérdés

Az utcánkban van egy stand(nem mondom melyik párté, nem lényeges), és szeretném, ha eltűnnének a közelemből, mivel irritálnak.

Még csak 17 éves vagyok, és gondoltam, hogy esetleg megdobálom őket egyszerű vízibombával. Feljelenthetnek érte? Vagy van esetleg más ötletetek?

2012. márc. 22. 15:40
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
És a vízibomba csak egy ötlet volt, szívesen meghallgatok egyéb javaslatokat is. :)
2012. márc. 22. 17:32
 12/17 anonim ***** válasza:
ennyierővel indulj nekik pajszerral...
2012. márc. 22. 20:19
 13/17 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

"Ezt buktad ember, mivel már kaptam tőlük emiatt..."

Jah, én meg szétvertem 100-at belőlük mikor rámtámadtak... persze én nyertem... :)))

Figyi, a nagyzolást hagyjad mert aki vizes lufikkal akar utcai bodegákra meg aláírásgyüjtő lányokra dobálózni az ne akarja nekem bemesélni hogy ő mekkora kemény arc aki nagyokat bunyózik a "kisebbséggel"!

ha az lennél most azt kérdezted volna hogy hol van jó edzőközpont ahol kigyúrhatod magad és hogy hol járőrözzél a szintén brutál durva vizilufis haverjaiddal ahol sok a rablás és az erőszak!

Na ha ezt kérdeznéd, hogy hol van sok rablás mert ott szeretnél segíteni a megerőszakolt és megkéselt öregeknek vagy megerőszakolt nőknek akkor talán nem gondolnálak egy szánalmas kis pisisnek aki bakker vizilufit akar dobálni úgy hogy egy kész Rambónak kamuzza magát!!

Szánalmas szóhuszár vagy!

Ha a hülyeségedet olvassa egy jobbikos szerintem még az is csak pislog hogy milyen beszari alak vagy...

2012. márc. 22. 20:30
 14/17 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam, hogy megvertem őket. Ők vertek meg engem. Nem vagyok egy izomállat, de pofám az van...
2012. márc. 22. 20:39
 15/17 anonim ***** válasza:
én is láttam egy két ilyet amikor Pesten voltam. Volt egy nagyon jó LMPs csaj is, úgyhogy ha már megdobálni akarod őket, akkor tedd amikor fehér pólóba vannak és tedd föl a képeket:)
2012. márc. 25. 16:05
 16/17 anonim ***** válasza:
szarjál az ajtajuk elé
2012. ápr. 1. 16:27
 17/17 anonim ***** válasza:
minden este
2012. ápr. 1. 16:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!