Ha egy szomszéd nem köti meg a kutyáját este és pont szembe 5 méterre ugat, rendőrt lehet hívni csendháborításért?
Nem is az a probléma hogy mi nem tudunk aludni.. hanem az újszülött kislányunk nem bír hozzászokni egyszerűen és mindig felsír ha elkezd ugatni mélyhangon a szomszéd két kutyája, ezt tetőzni fogja ha melegebb idők lesznek és ki kell nyitnunk az ablakot.
Szerintetek mit lehet tenni?
A szomszédnak lett már szólva.. de ő egy szőrös talpú barbár, és azt mondta a kutyának az a dolga hogy ugasson.
De az a legnagyobb hogy ez a kutya még a szelet is megugatja ha halja hogy fúj.. szoval nem olyan helyen lakunk ahol nagy forgalom van sőt a város szélén az utolsó utcában, tehát gyakorlatilag senki nem jár el innen és mégis ugat egyfolytába, de csak az ő kutyájuk és csak a mi ablakunk alatt.
Előre is köszi a véleményeket javaslatok ilyesmiket!
ne bántsátok ! én megértem, bár nekem 2 kutyám van.
Miután a szomszéd felérúgott, meg lelocsolta, meg ijesztgeti, nagyon nem szíveli őket.
Kérd meg, hogy tegye át a kertje másik oldalára.
De gondolom, nem akkorák a távolságok a házakközött, meg a kertjében sem, hogy ez túl sokat számítana.
ne hogy már egy kutya fontosabb legyen egy gyereknél
mint írtad a szomszéd barbár, ő szóból nem ért, jól meg kell verni, addig míg nem hajlandó azt csinálni, amit te akarsz
bár a leírás alapján te egy nyámnyila vagy, szóval képtelen vagy rá
azta...kezdemérteni a kutyát.
Figyelj nekem 3 gyerekem van (és4 kutyám) a gyerek nemébredfel az ugatásra,megszaokja semmi perc alatt. Ahogy a villamost, vonatot és a mentőautót is.
a rendőrség akkor tehetne valamit ha bizonyos decibelhatár feleltt lenne, de arra kutya nem képes.
És ha te ilyen stílusban élsz a szomszédok között,hát megjósolom más gondod is lesz,nem csak a kutyaugatás
Hátöhh. HUH. HEH?
KOMOLY?
Ember, az a kutya egy állat. Az ösztönből ugat valamit. A gyerek meg foglya előbb-utóbb szokni. A szomszédod nem egy barbár, egyszerűen tudja, hogy nem foglya abbahagyni a kutya, mert TE, kedves kérdező azt mondtad. Nem lehet mit tenni. Ha sokat zavar, és kihívod a rendőrséget, akkor maximum majd elmondhatod magadról, hogy egy ilyen csekélység miatt (öncélú, mert nem akarod nyugtatgatni a kisbabát), (lényegében te ölöd meg...) meghalt egy érző lény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!