Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Törvényes az ellenem hozott...

Törvényes az ellenem hozott határozat?

Figyelt kérdés
Két kutyám van és a harmadik szomszédom udvarán az egyik megtámadta haragosomat, ezért a jegyző kötelezett arra hogy köteles vagyok a birtokomon belül tartani a kutyáimat. Most megint a haragosom feljelentett mert nem tartom ezt be ugyan is a köztes szomszédom megengedte hogy nyugodtan lehetnek a kutyáim azon a birtokon, ( ami egyébként egy Holland állampolgáré, ezért a szomszédom csak tartózkodó nem tulajdonos még csak nem is bérlő ) sajnos a haragos második szomszéd arra hivatkozik hogy nem tudja a háza mögötti munkálatait a kerítést javítását elvégezni amiért a bíróságtól kért birtokvédelmet. Jogszerű ez ? Nekem a közvetlen szomszédom ott tartózkodó engedélyezte a kutyáim ott lehetnek. Akkor mi közöm nekem a második szomszédom kerítés és a háza mögötti munkálataihoz? A bíróság hogyan ítélkezhet ez ügyben ?
2012. márc. 14. 14:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Sajnos a kutyáim megrongálták a haragosom kerítését és ott átjárnak a birtokára ahol megtámadta ez egyik. Szerintem csinálja meg a kerítését ahhoz nekem nincs közöm"

Az ilyen gyökerek miatt van a kutyaellenesség Magyarországon!

Mi az, hogy nincs közöd ahhoz a kárhoz, amit a kutyáid okoztak?! űÉn a jegyző helyében kiszabnék rád olyan bírságot, hogy belegebedsz!

/nem folytatom, mert kizárnak/

3 németjuhászom volt, de soha nem okozták kárt senkiben és semmiben.

2012. márc. 15. 11:15
 12/12 anonim ***** válasza:

A válaszadó tájékozatlan, és rosszindulatú is.

Az ilyen emberekből élnek jól az ügyvédek, mert nem képesek a sötét agyukkal felfogni a felelősségüket, és még nekik áll feljebb, és amikor perre kerül, fizethetik majd szépen a perköltséget is (a haragosod ügyvédjének munkadíját, meg a bíró munkadíját, meg a büntetéseket).

De az ilyen meg is érdemli.

A kutyáidért te felelsz, (ha a holland nem is tudja, csak a használó - kíváncsi lennék annak is a jogosultságára - engedte meg) neked kutyakötelességed ellenőrizni, hogy milyen a kerítés, ráengedheted-e a kutyát, és nem fog-e gondot okozni.)

apropó kutyakötelesség: valószínűleg ezt csak a kutyád ismeri, te nem

2012. máj. 8. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!