Ha valaki elkábít vagy leüt valakit és széttetoválja, az milyen büntetésre számítson? Az súlyos testi sértés vagy mi? Persze szép tetkók lettek.
Figyelt kérdés
2012. márc. 11. 20:26
11/20 A kérdező kommentje:
A kérdés az volt ha elkábít vagy leüt,csak lecsaptam,kifeküdt és bzzzzzzz-bzzzzzzzz
2012. márc. 12. 16:30
12/20 A kérdező kommentje:
Mind olyan paragrafusosan válaszoltok,egy örsről írtok?Amugy nem akar feljelenteni sem,a k@cs@gnek még teccik is
2012. márc. 12. 16:32
13/20 anonim válasza:
"csak lecsaptam,kifeküdt és bzzzzzz-bzzzzzz"
Súlyos testi sértés, illetve emberölés kísérlete.
"Amugy nem akar feljelenteni sem"
Akkor meg megérdemelte. Bár ezek hivatalból üldözendő cselekmények, tehát nem kell magánvád.
14/20 A kérdező kommentje:
Most ha valaki velem csinálná ezt,én nem jelenteném fel,de attól lecsukhatnák?meghát bajba lenne mert már hely sincs rajtam
2012. márc. 12. 17:29
15/20 anonim válasza:
Elvileg igen.
Ha például orvoshoz megy, az hivatalból köteles jelenteni, ha bűncselekményre utaló sérülése van.
16/20 A kérdező kommentje:
na ne,a tetoválás azért nem olyan,mint egy kard a hátában,méghogy bűncselekmény,már írtam ,még tetszik is neki
2012. márc. 12. 20:00
17/20 anonim válasza:
Súlyos testi sértés.
Eltüntetni sem egyszerű dolog a nem kívánt rajzot.
18/20 anonim válasza:
"méghogy bűncselekmény,már írtam ,még tetszik is neki"
Ha tetszik neki, lelke rajta. Attól még súlyos testi sértés, illetve halált okozó testi sértés kísérlete, amit tettél. Számos súlyosbító körülménnyel.
19/20 A kérdező kommentje:
Halált okozó testi sértés?he-he-he Veled mi van?Azér mer állon versz vkit,és összecsúszik,még nem hal meg.
2012. márc. 12. 23:58
20/20 A kérdező kommentje:
Egy kocsmai bunyóban akkor aki verekszik,az halált okozó testi sértés kisérletével van megvádolva?
2012. márc. 13. 00:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!